Kontor, Datavägen 6B, Högsbo/Sisjön, Askim

Relier - Real Estate Advisor Göteborg Bilservice (0 m) Friskvård (31 m) Shopping (42 m) Restaurang (115 m) Uttagsautomat (172 m) Kommunikation (4350 m)

Kontor om ca 435 kvm i Sisjön beläget högst upp i huset. Möjlighet att anpassa ytans materialval och planlösning efter era önskemål. Ligger i handelsområdet med närhet till Söderleden. Varmt välkomnaatt kontakta oss på Relier för ytterligare information eller tidsbokning för visning. Område Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 435 m²
Adress Datavägen 6B
Område Högsbo/Sisjön
Objektsnr 41906502
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Kontor om ca 435 kvm i Sisjön beläget högst upp i huset. Möjlighet att anpassa ytans materialval och planlösning efter era önskemål. Ligger i handelsområdet med närhet till Söderleden.

Varmt välkomna att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller tidsbokning för visning.

Område

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Datavägen 6 B, Askim

Kombilokal med praktiskt lager och tillhörande kontorsytor i...

Visad

Datavägen 6 B, Askim

Rumsindelad och rymlig kontorslokal om 435 kvm med stor utst...

Visad

Datavägen 6B, Högsbo/Sisjön

Lämplig lager lokal om ca 220 kvm, för det lilla serviceföre...

Visad

Datavägen 6B, Sisjön

Kontorslokal med idag rumsindelad planslösning. Gott om park...

Visad