Kontor, Datavägen 6 A, Sisjön, Askim

VALAD Europe Bilservice (81 m) Restaurang (83 m) Friskvård (28 m) Shopping (43 m) Kommunikation (122 m) Grönområde (391 m) Kemtvätt (198 m) Uttagsautomat (90 m) Bank (111 m)

Detta är en ljus lokal med stort potential. Med fin utsikt över Sisjön och stor möjlighet att påverka lokalens utformning. Det händer mycket i Sisjön under kommande år och området expanderar med nya stora butikskedjor som kommer att flytta hit. Infrastukturen i området kommer att förbättras i denna utveckling....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 370 m²
Adress Datavägen 6 A
Område Sisjön
Våning 3
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnr 41862364
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Detta är en ljus lokal med stort potential. Med fin utsikt över Sisjön och stor möjlighet att påverka lokalens utformning. Det händer mycket i Sisjön under kommande år och området expanderar med nya stora butikskedjor som kommer att flytta hit. Infrastukturen i området kommer att förbättras i denna utveckling.

Omgivning

Populärt expanderande område nära Söderleden. Högsbo/Sisjön har sedan 1950-talet varit ett av de viktigaste industriområdena i Göteborg, och området har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1200 företag. Under de närmaste åren kommer det att startas mång projekt i området och det kommer att byggas för handel, kontor och nya bostäder.

Kommunikationer

Den direkta anslutningen till de stora trafiklederna gör området attraktivt för företag i alla branscher. De kollektiva kommunikationerna är goda och närmaste hållplats är Datavägen där buss 82, 88 och 186 avgår ifrån.

Service

I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Övrigt

Kobbegården 6:141. Kontorsfastighet med en butik i Gatuplan. Under 2014 renoverades fastigheten och fick nytt tak och byte av fönster och fasad. Belägen i Västra Götaland län och Göteborg kommun.

Datavägen 6 A, Sisjön

Kobbegården 6:141. Kontorsfastighet med en butik i Gatuplan....

Visad

Datavägen 6, Sisjön

Stor, luftig lokal om370 kvm med möjlighet att anpassa just ...

Visad

Datavägen 6, Sisjön

Ljus kontorslokal i expansiva Sisjön. Genomgående fräsch yta...

Visad

Datavägen 8, Sisjön

Ljus kontorsyta om 260 kvadratmeter.Rikligt med ljusinsläpp ...

Visad