Kontor, Datavägen 10, Sisjön, Askim

VALAD Europe Bilservice (36 m) Restaurang (80 m) Shopping (59 m) Friskvård (57 m) Kommunikation (35 m) Grönområde (328 m) Kemtvätt (292 m) Uttagsautomat (204 m) Bank (40 m)

Detta är ett ljust och trevligt kontor som är rumsindelat med möjlighet att öppna och delvis ha landskap. Möjligheten finns att koppla ihop med flera ytor på olika plan med interntrappor och ytan kan ...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 449 m²
Adress Datavägen 10
Område Sisjön
Våning 3
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnr 41862651
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Detta är ett ljust och trevligt kontor som är rumsindelat med möjlighet att öppna och delvis ha landskap. Möjligheten finns att koppla ihop med flera ytor på olika plan med interntrappor och ytan kan komma upp till 2 385kvm.

Omgivning

Populärt expanderande område nära Söderleden. Högsbo/Sisjön har sedan 1950-talet varit ett av de viktigaste industriområdena i Göteborg, och området har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1200 företag. Populärt expanderande område nära Söderleden. Högsbo/Sisjön har sedan 1950-talet varit ett av de viktigaste industriområdena i Göteborg, och området har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1200 företag. Inom en snar framtid startas nya projekt i detta området och det byggs för handel, kontor samt bostäder.

Kommunikationer

Den direkta anslutningen till de stora trafiklederna gör området attraktivt för företag i alla branscher. De kollektiva kommunikationerna är goda och närmaste hållplats är Datavägen där buss 82, 88 och 186 avgår ifrån.

Service

I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Uppvärmning

Fjärrvärme med separata kylbafflar

Övrigt

Kobbegården 6:168. Kontorsfastighet. Under 2015 har fasaden målats, asfalterasts runt fastigheten och trapphusen har renoverats. Belägen i Västra Götaland län och Göteborg kommun.

Datavägen 10, Sisjön

Ljus kontorsyta om ca 555kvadratmeter i markplan med möjligh...

Visad

Datavägen 10D, Sisjön

Rymlig kontorslokal med ett stort antal rum som enkelt kan ö...

Visad

Datavägen 8, Askim

Ljust kontor i modern byggnad. Rikligt med ljusinsläpp och t...

Visad

Datavägen 12 B, Sisjön

Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information s...

Visad