Lagerlokal, Cementvägen 1, Jordbro, Jordbro

  • 13 412 m²

Modern lagerlokal med showroom perfekt för e-handel. Även möjlighet att hyra lagerplats på kortare tid!


Lokaltyper Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 13 412 m²
Adress Cementvägen 1
Område Jordbro
Kommun Haninge kommun
Objektsnummer 41909465

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Lagerlokal som är en del av en större byggnad är nu tillgänglig att hyra. Även möjlighet att hyra lagerplats på kortare tid!

Lokalen är en modern logistiklokal med showroom och kontor. Passar perfekt för verksamheter som behöver en lagerlokal med kompletterade yta till pickup point / returhantering m.m. Ytfördelning & specifikationer: Lager: 9 571 kvm Store / Showroom: 1 100 kvm Kontor: 855 kvm Entresol: 786 kvm Takhöjd: 10 m In/utlastning: 14 st varav 4 är markportar Generellt om byggnaden: Fri höjd: 10,0 meter Byggnadsstomme av stål Utrymme mellan pelare: cirka 21,7 x 14,4 meter Certifierat ESFR-sprinklersystem enligt svensk standard Eldrivna lastbryggor inklusive regnskydd Eldrivna tillträdesdörrar i gatuplan (3,0 m x 3,5 m), en per enhet Golvets lastkapacitet: 3 000 kg/m² Golvets genomsnittliga planhet: DIN 18202, Zeile 4 Fönster längs hela frontfasaden för insläpp av dagsljus Genomsnittlig ljusstyrka: 150 Lux, före installation av hyllor Isoleringsvärdet är 0,28 på yttertak och fasad (U-värda=0,28) Uppvärmning till 18°C vid en yttertemperatur på -18°C Entresolplan ovanför lastbryggorna
Välkommen att kontakta Colliers för mer information samt visning!

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!Bilder på lokalen