Kontor, Carl Gustafs väg 46, Triangeln, Malmö

Newsec Friskvård (1 m) Uttagsautomat (15 m) Shopping (47 m) Restaurang (49 m) Bank (80 m) Bilservice (208 m) Kommunikation (210 m) Parkering (272 m) Grönområde (398 m) Kemtvätt (399 m)

Välkommen till detta kontor om 590 kvm på ett och samma våningsplan. Lokalen är i dagsläget till stor del rumsindelad med enskilda arbetsrum. Några av rummen är dock större och där kan man med fördel sitta några stycken tillsammans. Självklart finns här också ytor som är lämpliga som konferensrum. Ett av rummen är belägen i "tornet" i fastigheten och ger således en härlig känsla. Här får man givetvis en fri utsikt vilket över stadens puls nere på gatan. Läget är perfekt för den som pendlar me...

Beskrivning

Välkommen till detta kontor om 590 kvm på ett och samma våningsplan.

Lokalen är i dagsläget till stor del rumsindelad med enskilda arbetsrum. Några av rummen är dock större och där kan man med fördel sitta några stycken tillsammans. Självklart finns här också ytor som är lämpliga som konferensrum. Ett av rummen är belägen i "tornet" i fastigheten och ger således en härlig känsla. Här får man givetvis en fri utsikt vilket över stadens puls nere på gatan.

Läget är perfekt för den som pendlar med buss eller tåg. Du når både Triangeln och Södervärn på några minuter.

Nära UMAS.

Varmt välkommen på visning!

Carl Gustafs väg 46, Triangeln

Välkommen till detta kontor om 185 kvm på plan 6 i huset med...

Visad

Sofielundsvägen 4-6, Södra Innerstaden

Kontorslokal mitt på Möllan finns nu ledig!

Visad

Södra Förstadsgatan 132, Södervärn

Rymlig butikslokal ledig på vältrafikerad gata!

Visad

Norra Skolgatan 29B, Centrum

Ljus och fräsch kontorslokal på 224 m² i Malmö Centrum. Loka...

Visad