Kontor, Carl Gustafs väg 46, Södra Innerstaden, Malmö

  • 590 m²

Det ska vara enkelt att ta sig till kontoret. Därför är ofta avgörande för många företag med ett centralt läge. Här kan ni flytta in i en kontorslokal som uppfyller det med busscentralen direkt utanför kontorshuset och tågstationen bara 10 minuter bort. Med hiss direkt i markplan når ni kontorslokalen som är belägen på fjärde våningen. Här får ni ett helt våningsplan för er själva. Lokalen kommer att anpassas till en modern kontorsstandard till nästa hyresgäst. Tack vare lokalens planlösning me...


Lokaltyp Kontor
Total yta 590 m²
Adress Carl Gustafs väg 46
Område Södra Innerstaden
Objektsnummer 41865766

Beskrivning

Det ska vara enkelt att ta sig till kontoret. Därför är ofta avgörande för många företag med ett centralt läge. Här kan ni flytta in i en kontorslokal som uppfyller det med busscentralen direkt utanför kontorshuset och tågstationen bara 10 minuter bort.

Med hiss direkt i markplan når ni kontorslokalen som är belägen på fjärde våningen. Här får ni ett helt våningsplan för er själva. Lokalen kommer att anpassas till en modern kontorsstandard till nästa hyresgäst. Tack vare lokalens planlösning med pelarbyggd konstruktion så finns det nästintill inga begränsningar i hur ni vill utforma lokalen.

Observera att bilderna i presentationen är illustrationsbilder som visar planerad basstandard, avvikelser kan därför förekomma.

Välkommen att kontakta ansvarig leasing manager för mer information och visning.

Omgivning

Kontorshuset är beläget i Malmö Centrum vid Södervärn. Otroligt bra läge med bara 10 minuters promenadavstånd till tågstationen / Citytunneln vid Triangeln och busstation med regional- och lokalbussar precis utanför dörren. Här har ni även nära till vackra Pildammsparken och allt vad gäller restauranger, caféer, uteserveringar och shopping med gågatan (Södra Förstadsgatan) runt knuten, Triangelns köpcentrum ligger också inom gångavstånd såväl som Möllevångstorget.

Parkering

Kommer du med bil finns det parkeringsplatser att hyra i garaget i kontorshuset. Det finns även flertalet allmänna parkeringshus i området:
- P-huset Södervärn, Fritz Bauers gata
- P-huset Fretten, Sl

Service

Fördelarna med att sitta centralt i Malmö är närheten till all service.
Det finns ett stort utbud av restauranger och caféer och på ca 10 minuters promenadavstånd ligger Scandic som även huserar en konferensavdelning med mötesrum i varierande storlekar. För den som vill hinna med träningen på morgonen, lunchen eller direkt efter jobbet finns både Fitness24Seven, SATS och Repeat nära tillhands.


Bilder på lokalen