Butikslokal, Byängsgränd 14, Årsta Park, Stockholm

  • 3 500 m²
  • 262 500 - 437 500 kr/mån

Lokalen lämpar sig väl för showroom/ yrkesbutik och lager i markplan om 2350 kvm och kontor m.m om 1150 kvm på 1 våning.


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 3 500 m²
Adress Byängsgränd 14
Område Årsta Park
Hiss Ja
Objektsnummer 41911816
Områdeshyra 262 500 - 437 500 kr/mån
900 - 1 500 kr/m²/år

Beskrivning

Unik möjlighet att förhyra kombinationslokal med både showroom/ lager och kontor. Garage finns i direktanslutning med hiss. Mycket bra inlastning via lastkaj och markport. Höglager i stora delar av lokalen, generellt är takhöjden mellan 4.3 - 7.5 meter!

Omgivning

Inom området finns ett flertal välrenomerade yrkesbutiker samt servicebolag. I området finns det gott om parkeringsplatser för kunder och personal. Fastigheten är belägen i Årsta Park industriområde med närhet till bl.a. Globenområdet samt Västberga.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer med närhet till tunnelbanans gröna linje och tvärbanan. Bussar trafikerar ifrån knutpunkterna Älvsjö och Gullmarsplan. Det tar ca 5 minuter med buss från Gullmarsplan till området. För den bilburne ligger Södra länken precis utanför fastigheten med närhet till både Huddingevägen och Nynäsvägen. Via de större trafiklederna når man även Stockhokms city inom 10-15 minuter.

Service

Livsmedelsbutik och ett flertal lunchresturanger tex. Enskede Värdshus och Enskede rackethall finns inom gångavstånd. Både Enskede och Årsta centrum ligger inom promenadavstånd och har diverse lunchresturanger samt serviceinrättninga. Det är även en kort promenad till Årstafältet, som erbjuder fina rekreationsmöjligheter.


Karta

Bilder på lokalen

Uthyrare & kontaktpersoner

Få hyresuppgift.

Fyll i era uppgifter för mer information om lokalen.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.