Butikslokal, Bruno Liljeforsgatan 62, Gränby, Uppsala

  • 122 m²
  • Enligt överenskommelse

Fin lokal med skyltfönster mot Bruno Liljeforsgatan


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 122 m²
Adress Bruno Liljeforsgatan 62
Område Gränby
Kommun Uppsala kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41922234

Beskrivning

Nu finns chansen att bedriva din kontors/butiksverksamhet i en ljus och fin lokal i Gränby om totalt 122 kvm uppdelat i två plan. Entréplanet består av 61 m² kontors/butiksyta med stora skyltfönster och en trappa ned finns en anslutande lageryta om 61 m².

Lokalen lämpar sig inte för café, restaurang eller livsmedelsverksamhet.

Lokalen ligger nära de stora Idrottsarenorna samt Gränbystaden och Gränby centrum. Här finns goda kommunikationer då Uppsala stadsbuss trafikerar Råbyvägen och det är endast några minuter til E4:ans påfart med bil. Det finns också mycket goda promenad- och cykelvägar både till Gränby Centrum och in till Uppsala centrum.

Nybyggnationen i området är intensiv och kommer på sikt att omfatta ca 900 bostäder, så här tillförs ytterligare volym av kunder till de som redan idag bor i området.

Omgivning

Gränby är en lummig stadsdel i norra Uppsala. I Gränbystaden erbjuds shopping, restauranger och caféer. I närområdet finns stora grönområden med lekparker, fotbollsplaner, kolonilotter och en 4H-gård.

SERVICE OCH BUTIKER
I bostadsområdet hittar du enklare närservice. I närliggande Gränbystaden finns ca 100 butiker, restauranger, caféer, större matbutiker, systembolag, apotek och vårdcentral. Det är även promenad- och cykelavstånd från Gränby till Uppsalas centrala utbud av caféer, restauranger, butiker, arbetsplatser och kultur.

FRITID OCH REKREATION
Här bor du med närhet till stora grönområden med lekparker, fotbollsplaner, kolonilotter samt en 4H-gård. För den sportintresserade finns Gränby Sportfält med fotbollsplan, rackethall, ishall samt idrottsarena både inom- och utomhus.

KOMMUNIKATIONER
På 10 minuter att tar du dig till centrala Uppsala med cykel eller buss. För dig som kör bil till Arlanda eller Stockholm är det nära till E4:an. Tåget till Arlanda tar bara 17 min och du når Stockholm på 40 min.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen