Butikslokal, Bruno Liljeforsgatan 62, Gränby, Uppsala

  • 122 m²
  • 7 117 - 12 200 kr/mån

Fin lokal med skyltfönster mot Bruno Liljeforsgatan Nu finns chansen att bedriva din verksamhet i en nyproducerad lokal i Gränby om totalt 61 + 61 m² som är fördelad i två plan med stora skyltfönster i två väderstreck. Det finns totalt tre lokaler i fastigheten varav en av dem är en frisörsalong. Lokalen ligger nära de stora Idrottsarenorna samt Gränbystaden och Gränby centrum. Här finns goda kommunikationer då Uppsala stadsbuss trafikerar Råbyvägen och det är endast några minuter til E4:ans...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 122 m²
Adress Bruno Liljeforsgatan 62
Område Gränby
Objektsnummer 41922234
Områdeshyra 7 117 - 12 200 kr/mån
700 - 1 200 kr/m²/år

Beskrivning

Fin lokal med skyltfönster mot Bruno Liljeforsgatan


Nu finns chansen att bedriva din verksamhet i en nyproducerad lokal i Gränby om totalt 61 + 61 m² som är fördelad i två plan med stora skyltfönster i två väderstreck. Det finns totalt tre lokaler i fastigheten varav en av dem är en frisörsalong.

Lokalen ligger nära de stora Idrottsarenorna samt Gränbystaden och Gränby centrum. Här finns goda kommunikationer då Uppsala stadsbuss trafikerar Råbyvägen och det är endast några minuter til E4:ans påfart med bil.

Det finns också mycket goda promenad- och cykelvägar både till Gränby Centrum och in till Uppsala centrum. Nybyggnationen i området är intensiv och kommer på sikt att omfatta ca 900 bostäder, så här tillförs ytterligare volym av kunder till de som redan idag bor i området.


Karta