Kontor, Bror Nilssons Gata 12, Lindholmen, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 71 654 - 126 013 kr/mån
Älvstranden Utveckling Shopping (61 m) Uttagsautomat (545 m) Bank (39 m) Friskvård (428 m) Restaurang (55 m)

Ljust och trevligt kontorsplan I vår fastighet Träverkstaden finns möjlighet att hyra ett ljust och trevligt kontorsplan på 593 kvm beläget på våning 5. Kontoret är idag rumsindelat med konferensdel imitten. På våningsplanet har du egen ingång från hissen. Träverkstaden är en av våra varsamt renoverade varvsfastigheter där man strävat efter att bevara detaljer från varvstiden. Här tillverkades möbler, inredning med mera till de fartyg som byggdes på varvet. Energiprestanda (värme, kyla, fastigh...

Beskrivning

Ljust och trevligt kontorsplan
I vår fastighet Träverkstaden finns möjlighet att hyra ett ljust och trevligt kontorsplan på 593 kvm beläget på våning 5. Kontoret är idag rumsindelat med konferensdel i mitten. På våningsplanet har du egen ingång från hissen.
Träverkstaden är en av våra varsamt renoverade varvsfastigheter där man strävat efter att bevara detaljer från varvstiden. Här tillverkades möbler, inredning med mera till de fartyg som byggdes på varvet.
Energiprestanda (värme, kyla, fastighetsel): 115 kWh/m2.
Lindholmen
Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.
Idag arbetar, studerar, forskar och bor över 21 000 personer här, men målet är att den siffran ska vara 30 000 redan 2020. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.

Bror Nilssons gata 12, Hisingen

Välkommen att kontakta oss på Colliers för ytterligare infor...

Visad

Bror Nilssons Gata 4, Hisingen

Välkommen att kontakta oss på Colliers för ytterligare infor...

Visad

Bror Nilssons Gata 4, Göteborg

På Lindholmen finns lokaler i många olika stilar och storlek...

Visad

Theres Svenssons gata 10, Lindholmen

Nu uppför vi Brygghuset på Lindholmen. Här bygger vi in lite...

Visad