Kontor, brandthovdagatan 24, BRANDTHOVDA INDUSTRIOMRÅDE, Västerås

  • 14 - 42 m²
  • 875 - 4 375 kr/mån

Passa på! Än så länge finns det kontor lediga i vårat nybyggda unika design kontorshotell till mycket förmånliga introduktionserbjudande.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell / Kontorshotell
Total yta 14 - 42 m²
Adress brandthovdagatan 24
Område BRANDTHOVDA INDUSTRIOMRÅDE
Byggår 2018
Hiss Ja
Våning 2
Objektsnummer 41915829
Områdeshyra 875 - 4 375 kr/mån
750 - 1 250 kr/m²/år

Beskrivning

Kontoret ligger på populära Brandthovda Industriområde, med grönområden i dess närhet som utsikt från panoramafönstren i gemensamhets utrymmena. Här kan ni ha kickoff för era samarbetspartner, kanske sitta ner med en kopp kaffe vid den sprakande öppna brasan, för att ladda energi eller bara prata med kollegor eller andra hyresgäster och dela affärsutbyte.
Mycket bra tillgänglighet, endast ett stenkast från E-18 samt bra parkeringsmöjligheter.

Kontoren som nu erbjuds är super moderna i olika storlekar från 14- 42kvm. Gemensamt för alla kontor är exklusiv design med svarta ekdörrar, heltäckningsmatta, air condition och sammetsgardiner. I kontorens närhet finns stort gemensamt konferensrum med bokas i förväg. Helkaklade toaletter samt dusch i exklusiva materialval. Tillgång till stor veranda i söderläge som även har grillplats sommartid. Hiss finns tillgängligt.

I månadskostnaden ingår el, värme, air condition, internet, fri tillgång till toppmodernt kök, konferensrum, mycket exklusiva gemensamhets utrymmen med öppen vedeldad brasa vintertid. Kontorshotellet har toppmodernt larm/ brandlarm, passagesystem med porttelefon för absolut högsta säkerhet.
Passa på och få chansen att hyra ett kontor i ett av Västerås exklusivaste kontorshotell.

Möjligheten att hyra förvaringslokal/verkstadslokal på 24kvm (6x4 meter) finns med närhet på samma gård. Lokalen är ljus, har snyggt modernt epoxigolv och en 3x3 meters port.

Vi har även en större verkstadslokal/ förrådslokal ledig på samma gård. Passar perfekt om man vill hyra kontor och ha ett större lager nära. Kika på annonsen här bredvid. https://objektvision.se/Beskriv/188017949?ShowInActive=True


Karta
Visa på kartan: Kommunikation (2012 m)

Bilder på lokalen