Kontorshotell, Bröderna Pihls gränd 2, OCEANHAMNEN, Helsingborg

  • 1–781 m²
  • 2022

Snart finns det coworking på nya World Trade Center i Oceanhamnen – med havet och båtarna precis utanför fönstret.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 1–781 m²
Adress Bröderna Pihls gränd 2
Område OCEANHAMNEN
Kommun Helsingborgs kommun
Våning 6 av 14
Tillträde 2022
Objektsnummer 41937886

Beskrivning

Precis vid vattnet, ett stenkast från Helsingborgs central, skapar vi en kontors- och hotellfastighet som kommer bli ett landmärke i Helsingborg. Med sina fjorton våningar precis vid hamninloppet ger den dig närkontakt med sundet, båtarna och kontinenten. Här kommer finnas gemensam service som reception och konferensavdelning. I huset finns även gym, relax, dusch- och omklädningsrum. Restaurangen med uteservering vid kajkanten och soldränkta takterrasser är ytterligare fördelar som berikar både arbets- och privatliv. I källaren planerar vi för cykelgarage med möjligheter till reparationer och en laddstation för elcyklar.    

I World Trade Center Helsingborg på Bröderna Pihls gränd i Oceanhamnen präglas varje dag av en vibrerande internationell känsla. Kliv in i lobbyn och upplev myllret av människor, möten och affärsmöjligheter. World Trade Center Helsingborg i Oceanhamnen blir mötesplatsen för entreprenörer, scale-ups, etablerade företag och affärs- och helgresenärer.

COWORKING KONTOR

Ljusa och trevliga lokaler med service och faciliteter i världsklass.

I månadsabonnemanget ingår bl a även nyttjande av kostnadsfria mötesrum. Här får det mindre kontoret tillgång till en dynamisk storkontorsmiljö där företag kommer samman och spontana möten uppstår, vare sig det rör sig om ett trevligt samtal över en kopp kaffe eller en givande affärskontakt. Du kan också fritt välja att ibland arbeta på våra andra coworkingkontor i både Malmö och Lund.

Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå.

Kommunikationer

Helsingborg Centralstation, Knutpunkten 5 minuters promenad bort.
Ängelholm Airport, 30 minuter bort med bil.
Kastrup, Copenhagen International Airport, ca 1 timme bort med tåg.
Helsingörs-färjan till Danmark avgår var 20:e minut

Parkering

Kommer finnas i garage

Service

När Oceanhamnen står klart kommer det finnas serviceutbud med livs, café, restauranger. Helsingborgs knutpunkt når du på 5 minuters promenad för ett större serviceutbud.

Närliggande företag

Campus Helsingborg med över 4 000 studenter och företag som Think Accelerate, Mindpark samt IKEA IT.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen