Kontor, Borgs väg 9, RÅBYHOLM, Lund

  • 1 136 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 56 800 - 94 667 kr/mån

Lagerlokal med tillhörande kontor


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 1 136 m²
Adress Borgs väg 9
Område RÅBYHOLM
Kommun Lunds kommun
Byggår 1984
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41931723
Områdeshyra 56 800 - 94 667 kr/mån
600 - 1 000 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Lokalen är väl disponerad med port (ca 4,5 m) i markplan , enkilt rum med spolplatta, fikarum och toalett. Lagerdelen har en väl tilltalad takhöjd om cirka 5 meter. Kontorsdelen ligger intill lagerdelen men nås via utanpåliggande trappa vid sidan av lagerlokalen. I kontoret finns plats för cirka 5 medarbetare, pentry med sittyta och omklädningsrum med dushmöjligheter.

Omgivning

Detta industri - och lager område har ett utmärkt läge intill E22:an, härifrån är det nära till både centrala Lund och Malmö. Fastigheten är också väl synlig från E22:an och har därmed ett utmärkt skyltläge. Byggnaden är miljöklassad enligt EU GreenBuilding. Möjlighet till gröna hyresavtal finns.

Kommunikationer

Till fastigheten finns mycket goda kommunikationsmöjligheter, framförallt genom närheten till avfarten från E22:an men också via bussförbindelser i form av stadsbuss, regionsbussar samt flygbuss.

Parkering

I anslutning till fastigheten finns parkeringsmöjligheter både för anställda och besökare.

Service

90 meter från fastigheten ligger ett hotell med restaurang och konferenslokaler. Här hittar du även parkeringsgarage och ytterligare lunchalternativ. Genom närheten till Lunds centrala delar finns ett stort utbud av kommersiell- och offentlig service lättillgängligt.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen