Kontor, Boplatsgatan 8, Fosie/Jägersro, Malmö

  • 925 m²

Industrikänsla med högt i tak och öppna ytor i kombination med rumsindelat kontorsutrymme. Bra P och nära ut till ringvägarna.


Lokaltyp Kontor
Total yta 925 m²
Adress Boplatsgatan 8
Område Fosie/Jägersro
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41844527
Bifogade filer

Beskrivning

Originell lokal med högt i tak och väldigt stora öppna ytor i kombination med rumsindelat kontorsutrymme i två plan. Lokalen lämpar sig bra för ett kreativt kontor, utställning eller lager/tillverkning. 

Kontorsytans rumsindelning kan enkelt göras om till en mer öppen planlösning vid behov.

Fri parkering, i generöst antal, finns i direkt anslutning till fastigheten. Laddstolpar finns att tillgå inom området. I anslutning till huvudentrén finns det tillgång till gemensam lounge, konferensavd, hörsal samt restaurang.

Omgivning

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher. 

Kommunikationer

Fastigheten ligger utmed E65. Yttre och Inre Ringvägen ligger nära och tar dig snabbt ut på övriga Europavägar. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Käglingevägen. Körtid ca 7 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till Centralstationen.

Service

Frukost- & lunchrestaurang finns i fastigheten. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger. Konferensutrymme och hörsal finns för uthyrning i fastigheten.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen