Lagerlokal, Boplatsgatan 2, Fosie, Malmö

Hyra 194 833 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Uttagsautomat (671 m) Restaurang (187 m) Bilservice (498 m) Shopping (312 m) Kommunikation (179 m) Bränslestation (835 m) Kemtvätt (790 m) Friskvård (650 m) Parkering (287 m)

Ytorna är jämt fördelade mellan kontor och lager. Planlösningen i kontorsdelen är blandad, öppna ytor med övervägande generösa kontorsrum. Kontoren har en hög standard med glasade väggar med lister och dörrar i ek, på golvet ligger en grå klinker. Köket har plats för många med tre pentry avdelningar med kylar i fullhöjd, inifrån matplatsen finns utgång till en mysig privat innergård med buskar och trädäck! Man når lagerdelen på flera håll från kontoret, det är ett öppet och luftigt lager med e...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 1 670 m²
Adress Boplatsgatan 2
Område Fosie
Objektsnr 41858155
Hyra
194 833 kr/mån
1 400 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Ytorna är jämt fördelade mellan kontor och lager. Planlösningen i kontorsdelen är blandad, öppna ytor med övervägande generösa kontorsrum. Kontoren har en hög standard med glasade väggar med lister och dörrar i ek, på golvet ligger en grå klinker. Köket har plats för många med tre pentry avdelningar med kylar i fullhöjd, inifrån matplatsen finns utgång till en mysig privat innergård med buskar och trädäck!

Man når lagerdelen på flera håll från kontoret, det är ett öppet och luftigt lager med en golvmatta i grått. Här finns också glasväggar som delar av yttersidorna runt om lagerdelen.Porten nås från lastkajen och vid behov går det även att ordna en port i markplan.

Fastigheten har en hög säkerhetsklass och det indragna nätverket har hög kapacitet!

Artiklar om Kungsleden Fastighets AB

Boplatsgatan 6, Fosie

Här finns stora möjligheter oavsett om man föredrar att sitt...

Visad

Boplatsgatan 6, Fosie

Lokalen är delbar, ca 700- 2600 kvm. Här finns stora möjligh...

Visad

Boplatsgatan 8, Fosie

Lokalen har stora öppna ytor lämpar sig för kontor, utställn...

Visad

Boplatsgatan 8, Fosie

Har ni personal som kör i tjänsten? I så fall är detta läge ...

Visad