Lagerlokal, Boplatsgatan 2, Fosie, Malmö

Hyra 139 167 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Kommunikation (179 m) Restaurang (187 m) Bränslestation (272 m) Parkering (287 m) Shopping (295 m) Bilservice (498 m) Friskvård (650 m) Uttagsautomat (671 m) Kemtvätt (790 m)

Ytorna är jämt fördelade mellan kontor och lager. Planlösningen i kontorsdelen är blandad, öppna ytor med övervägande generösa kontorsrum. Kontoren har en hög standard med glasade väggar med lister och dörrar i ek, på golvet ligger en grå klinker. Köket har plats för många med tre pentry avdelningar med kylar i fullhöjd, inifrån matplatsen finns utgång till en mysig privat innergård med buskar och trädäck! Man når lagerdelen på flera håll från kontoret, det är ett öppet och luftigt lager med e...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 1 670 m²
Adress Boplatsgatan 2
Område Fosie
Objektsnr 41858155
Hyra
139 167 kr/mån
1 000 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Ytorna är jämt fördelade mellan kontor och lager. Planlösningen i kontorsdelen är blandad, öppna ytor med övervägande generösa kontorsrum. Kontoren har en hög standard med glasade väggar med lister och dörrar i ek, på golvet ligger en grå klinker. Köket har plats för många med tre pentry avdelningar med kylar i fullhöjd, inifrån matplatsen finns utgång till en mysig privat innergård med buskar och trädäck!

Man når lagerdelen på flera håll från kontoret, det är ett öppet och luftigt lager med en golvmatta i grått. Här finns också glasväggar som delar av yttersidorna runt om lagerdelen.Porten nås från lastkajen och vid behov går det även att ordna en port i markplan.

Fastigheten har en hög säkerhetsklass och det indragna nätverket har hög kapacitet!

Artiklar om Kungsleden Fastighets AB

Boplatsgatan 6, Fosie

Kontorslokal med flexibel planlösning

Visad

Boplatsgatan 6, Fosie

Kontorslokal med öppna ljusa ytor

Visad

Boplatsgatan 8, Fosie

Stora öppna ytor för kontor eller lager

Visad

Boplatsgatan 8, Fosie

Ljusa kontorslokaler med parkering utanför dörren

Visad