Kontor, Bollhusgränd 1B, Gamla Stan, Stockholm

  • 250 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 75 000 - 141 667 kr/mån

Mycket representativ lokal högst upp i huset med fantastisk utsikt mot Slottsbacken. Högt i tak, stora fönster och öppet kontorslandskap.


Lokaltyp Kontor
Total yta 250 m²
Adress Bollhusgränd 1B
Område Gamla Stan
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1906
Hiss Ja
Våning 4
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41866617
Områdeshyra 75 000 - 141 667 kr/mån
3 600 - 6 800 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Högst upp i fastigheten finner ni detta otroligt välhållna och vackra kontor. Med utblick mot Stockholms Ström och granne med Kungliga Slottet och Storkyrkan. En klassiskt vacker och representativ lokal med mycket väldisponerad planlösning. Öppet kontorslandskap och genomgående stilfulla och eleganta materialval. Fastigheten ligger omgiven av fantastisk arkitektur i de charmigaste kvarteren i Gamla Stan.

Omgivning

Få kontorslägen i Stockholm erbjuder lika genuina och gemytliga omgivningar som stadsdelen Gamla Stan. Med Slottsbacken och Kungliga Slottet som granne går det inte att säga annat än att detta kontor inger ett mäktigt första intryck. Storkyrkan ligger alldeles intill och det är heller inte långt till flertalet museum och inte minst hänförande arkitektur. Att arbeta i dessa omgivningar ger en känsla av vardagslyx med fantastiska promenadstråk, vatten och vackra vyer tätt inpå.

Kommunikationer

Tunnelbanans röda och gröna linje stannar alldeles i närheten. Det finns också ett stort antal busslinjer som passerar denna fastighet. Exempelvis linje 2 som tar dig till Stureplan på fem minuter. Centralen med Arlanda Express, flygbussar och tågtrafik på promenadavstånd.

Planlösning

Öppen planlösning för ca 20 personer med två samtalsrum samt ett mindre och ett större konferensrum. två stycken wc varav en med dusch.

Parkering

Endast för besökare i p-garage.

Service

För den mat- och vin intresserade finns alla möjligheter att sätta guldkant på vardagen och utforska kvarteren runtomkring efter arbetsdagens slut. Eller varför inte på lunchen? För att inte tala om det stora utbudet av service, butiker och restauranger. Med detta kontorsläge har ni en utmärkt utgångspunkt för att uträtta ärenden på stan.

Övrigt

Lokalen är befriad från fastighetsskatt. Test av utrymningsväg i lokalen genomförs en gång per månad.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen