Kontor, Bolidenvägen 14, Enskede/Johanneshov/Globen, Enskede gård

Lokal Direkt Kommunikation (2167 m)

Korttidskontrakt erbjuds i denna evakueringslokal och med möjlighet upp till två års kontrakt. Perfekt lokal för vuxenutbildning och kontor.

Fakta om lokalen
Lokaltyper Kontor/Övrig lokal
Total yta 500 - 1 000 m²
Adress Bolidenvägen 14
Område Enskede/Johanneshov/Globen
Byggår 1959
Renoveringsår 2011
Hiss Ja
Våning 4 av 4
Objektsnr 41904174
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Högst upp i huset så ligger denna lokal om ca 1000 kvm över två plan. Reception samt öppen lokalyta för t.ex. vuxenutbildning eller kontor ligger högst upp och med interntrappa en tr ner så har man åtkomst till en mer klassisk kontorslokal. Korttidskontrakt erbjuds i denna evakueringslokal och med möjlighet upp till två års kontrakt.

Omgivning

Området är trevligt med mestadels kontorsbyggnader i nära anslutning samt Lindeparken bredvid för en trevlig promenad under lunchen.

Kommunikationer

Globens T-bana med linje 19 nås på ca 5 minuters promenad och är endast fem stationer bort till T-centralen/Centralstationen. Väljer man Tvärbanan så går den med anknytning till Solna station och Sickla station. Vill man ta bussen så trafikeras hållplats Bolidenvägen, ca 2 minuters promenad, av linje 144 mellan Gullmarsplan T-bana, Älvsjö Station och Fruängen T-bana. Linje 168 går mellan Gullmarsplan T-bana och Östbergahöjden. Med bilen så finns det flera möjligheter till anslutningar då Södra länken (väg 75) knyter an till både Essingeleden (E20/E4) i väst samt Värmdöleden (väg 222) i öst. Från norr finns både Skanstullsbron samt Söderledstunneln och från söder så kommer man in genom Nynäsvägen (väg 73).

Planlösning

Lokalen högst upp har välkomnande reception vid entrén samt till stora delar öppen yta med fönster på varsin långsida mot två väderstreck. Fyra samtalsrum/grupprum är bra placerade och lokalen kan användas både som öppen kontorslandskap eller för klassrum och vuxenutbildning samt SFI. Komplett kök finns samt tre toaletter varav en RWC anpassad. Denna yta kan även delas av och hyras separat till den som är intresserad av ca 500 kvm. En trappa ner genom den praktiska interntrappan så hittar man genomgående ljus och varm lokal i och med dess höga läge mot omgivningen samt trevliga trämaterialval. Ljuddämpande filtmatta i korridorerna samt i dem flesta rummen varav i några har man valt att lägga parkettgolv. Kyla finns installerad på denna våningsplan vilket borgar för gott klimat. Mindre pentry på enda långsidan för kaffepausen och större pentry/kök i anslutning till matsalen för lunchtimmen. Fyra toaletter varav en med dusch och en som är RWC anpassad. Lokalen är tillgänglighetsanpassad med hiss vid ändan av trappan på kortsidan av entrén som är huvudentrén för alla plan förutom BV.

Parkering

Q-Park har ansvaret för parkeringen och till dom kan man vända sig om man önskar hyra p-plats för dygnet runt på veckodagarna eller hela veckan (mån - sön). Utöver det så finns det gott om parkeringsp

Service

All tänkbar service hittas i Globen shopping som erbjuder bl.a. matvarubutik, apotek samt restauranger för en trevlig lunch eller middag. Hovet, Globen samt Tele 2 Arena erbjuder även flertalet intressanta evenemang och övernattning kan ske på Quality Hotel Globe.

Närliggande företag

Caverion Sverige AB, KVD Bilpriser AB, Nynas AB m.fl.

Övrigt

Fiber finns indraget. Lokalen hyrs ut utan besittningsskydd med korttidskontrakt och upp till två års kontrakt som därefter övergår till ett tillsvidareavtal med löpande och ömsesidig uppsägningstid på 9 månader.

Bolidenvägen 14, Enskede/Johanneshov/Globen

Korttidskontrakt erbjuds i en representativ evakueringslokal...

Visad

Veterinärgränd 6, Lindetorp

Lokal i utmärkt kommunikationsläge med flexiel planlösning

Visad

Möckelvägen 38, Årsta

Lokal i markplan med två egna entréer från gatan. Lokalen pa...

Visad