Kontor, Blekholmstorget 30F, CITY, Stockholm

  • 50–500 m²
  • 20 417 - 279 167 kr/mån

UMA Kunsbron är en modern och trivsam coworking-anläggning i City med utmärkt läge och allomfattande tjänster.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 50–500 m²
Adress Blekholmstorget 30F
Område CITY
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Våning 5
Objektsnummer 41913862
Områdeshyra 20 417 - 279 167 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år

Beskrivning

Våra privata, fullt utrustade kontor har allt som du och ditt team behöver för att jobba effektivt. Rummen är inredda med bl.a. elektroniska bord, ergonomiska stolar och skåp. Vi erbjuder kontor för både små och stora företag, och planerar gärna en perfekt lösning för dig och ditt team.

Med medlemskapet kan ditt team njuta av alla våra tjänster, bekvämligheter och evenemang. Våra veckovisa frukostar och after works är perfekta tillfällen för att skapa nya kontakter. Medlemmar får också tillgång till våra andra anläggningar i Norden och Baltikum, perfekt då du reser.

Perfekt läge brevid centralstationen, Cityterminalen och Arlanda Express. Området bjuder på ett brett utbud av tjänster, bl.a.  caféer, restauranger, gym och hotell.

Vi har mycket flexibla villkor och inga depositionsavgifter på våra kontrakt. Kontakta oss för mer information så planerar vi en lösning som passar bäst för ditt företag!

Övrigt

ÖVRIGT:

Tjänster: reception, business WiFi, mötesrum, städ- och lokaltjänster, möblemang, gratis premium kaffe och te, utskrifts- och kopieringstjänst, postbox och virtuell address samt phone booths.


Karta
Visa på kartan: