Kontor, Björnvägen 15A-D, Marieberg, Umeå

  • 447 m²
  • 27 938 - 35 388 kr/mån

Öppen och ljus butikslokal med bästa tänkbara läge längs Björnvägen.


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 447 m²
Adress Björnvägen 15A-D
Område Marieberg
Kommun Umeå kommun
Objektsnummer 41937950
Områdeshyra 27 938 - 35 388 kr/mån
750 - 950 kr/m²/år

Beskrivning

Öppet planerad butikslokal med fint och attraktivt gavelläge mot trafikerade Björnvägen. Stora fönsterpartier och goda skyltmöjligheter gör lokalen till en perfekt lokal för dig som vill synas. Lokalen som ligger i markplan domineras av den öppna butiksytan. Här finns även kontorsrum och fina personalutrymmen. För ytterligare information om lokalen, kontakta Niklas Brander

Omgivning

Stora Birks handelsområde på Mariedal, vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Electrolux Home, Skog och Trädgård, Ohlssons tyger, Laitis, Hyllcenter och mycket annat.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Mariedal/Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Planlösning

Öppet planerad butikslokal med kontorsutymmen och fina personalutrymmen.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen