Kontor, Björklundavägen 24, Hovås, Hovås

Next Step Group AB Friskvård (307 m) Restaurang (234 m) Kommunikation (236 m) Grönområde (1731 m) Parkering (259 m) Shopping (43 m) Bilservice (579 m)

Primo är handels- och kontorshuset som utgör entrén till det expansiva området Nya Hovås. Plan två består av kontorshotellet The House (www.the-house.se) flexibla kontorsytor som öppnar upp för arbetsglädje, social samvaro och hög trivsel - perfekt för företag som vill inspireras och utvecklas tillsammans med likasinnade. På plan tre finns möjlighet till 50-70 m² stort kontor som givetvis kan utformas efter ert behov. Plan ett är reserverat för showrooms och vårt butikskoncept small shops, småsk...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 50 - 70 m²
Adress Björklundavägen 24
Område Hovås
Objektsnr 41862472
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Primo är handels- och kontorshuset som utgör entrén till det expansiva området Nya Hovås. Plan två består av kontorshotellet The House (www.the-house.se) flexibla kontorsytor som öppnar upp för arbetsglädje, social samvaro och hög trivsel - perfekt för företag som vill inspireras och utvecklas tillsammans med likasinnade. På plan tre finns möjlighet till 50-70 m² stort kontor som givetvis kan utformas efter ert behov. Plan ett är reserverat för showrooms och vårt butikskoncept small shops, småskaliga butiker med ett unikt utbud och personlig avsändare. Som hyresgäst i Primo har du tillgång till kontorshotellet The House med bastu, brasa, konferenslokaler, bibliotek och orangeri.

Omgivning

I Nya Hovås växer en småskalig blandstad med plats för personligheter fram, inom de närmaste åren kommer 1300 bostäder att byggas i området. Redan idag är Nya Hovås en handelsplats med över 100 000 besök i månaden. Nya Hovås är på väg att bli en plats där hav och natur möter bekvämt boende, ambitiösa företag och inspirerande shopping.

Kommunikationer

Nya Hovås är beläget vid brottskärrsmotet längst riksväg 158 bara 1,2 mil från centrala Göteborg. Västtrafiks Rosa Express tar dig snabbt och smidigt till Nya Hovås från Göteborg med feminuterstrafik under morgon och eftermiddag. Om du har bra flås når du Nya Hovås på tjugo minuter från Linnéplatsen.

Planlösning

Utformas efter behov

Service

I närområdet finns idag en ICA, vårdcentral, parkeringar och mycket mer.

Uthyrare & kontaktpersoner

Björklundavägen 24, Hovås

Primo är handels- och kontorshuset som utgör entrén till det...

Visad

Björklundavägen 24, Hovås

The House är ett nytt kontorskoncept. Det bygger på medlemsk...

Visad