Kontor, Björkgatan 79, Boländerna, Uppsala

  • 7 000 m²
  • 466 667 - 758 333 kr/mån

Det hållbara och flexibla kontoret som erbjuder en inspirerande grogrund mitt i Boländerna.


Lokaltyp Kontor
Total yta 7 000 m²
Adress Björkgatan 79
Område Boländerna
Kommun Uppsala kommun
Byggår 2022
Våning Entréplan + 4 våningar
Objektsnummer 41942962
Områdeshyra 466 667 - 758 333 kr/mån
800 - 1 300 kr/m²/år

Beskrivning

BG79 är ett hus som sticker ut både till det yttre - genom en karaktäristisk fasad som syns på långt håll - och det inre - där några av Sveriges bästa arkitekter utvecklat en toppmodern kontorsbyggnad med hög designnivå och stora gemensamma ytor för företag som vill kunna växa och utvecklas snabbt, jobba effektivt - och samtidigt erbjuda sina anställda en arbetsplats där man får både plats att arbeta och leva.

Övrigt

BG79 erbjuder:

 

• Flexibla kontorsplatser
• Möjlighet för forskning & tillverkning
• Gemensam grön takterrass
• Lokaler och restaurang i markplan
• Generösa cykelparkeringar

 

LOKALERNA

 

Väldesignade och noga uttänkta kontor som ger företag möjlighet att växa. Takhöjden om ca 3 meter skapar, tillsammansmed en generös fönstersättning, ljusa och luftiga kontor. Lokalstorlekar 310 - 7 130 kvm kontor där varje hel våningsplan är 1 560m2.

 

KOMMUNUKATIONER

 

Uppsala är en stad med goda kommunikationer till både Stockholm och Arlanda, vilket för många företag innebär ett bra strategiskt läge för kontorsetablering. Buss från BG79 till Uppsala Centralstation tar ca 5 minuter. Det finns även fina cykelbanor till och från centralstationen. Promenad tar ca 15 minuter.

 

OMGIVNING

 

I området finns den största andelen av Uppsalas totala varuhandel med varuhus som IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Citygross, Stadium, Jula, Plantagen, Rusta och Boland City. Omvandlingen av Boländerna ingår i en större detaljplan som ska göra området främre Boländerna till en del av innerstaden. Planen ska möjliggöra för nya kontorsbyggnader med butikslokaler, restauranger och annat för en levande stad.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen