Butikslokal, Bergkällavägen 34, Norrort, Sollentuna

FastPartner AB Restaurang (80 m) Kommunikation (214 m) Bilservice (158 m) Shopping (3 m)

En bra kombinationslokal i ett plan på 1410 kvm mitt i Bredden

Beskrivning

Man kommer in i kontorsdelen som är mer påkostad med parkettgolv och heltäckningsmattor.Det finns en reception idag med väntdel. Ett stort och rymmligt lunchrum. Flera mötesrum i lokalen. Idag en större yta som är öppetlandskap med få pelare. Lokalen har egen lastintag och kan lätt göras om till en produktionslokal. Det finns Arkiv och ett serverrum idag.

Omgivning

Området är strategiskt placerad med bra skyltlläge mot E4:an, lika långt till Arlanda som till Stockholm C. Inom en tio minuters promenad finner du Infra City där har du tillgång till all tänkbar service såsom hotell, restaurang, gym och affärer. För dig som inte vill ta dig till Infra City på lunchen finns en mycket uppskattad och populär restaurang i huset brevid.

Kommunikationer

Flertalet bussar trafikerar området och knyter an till Upplands Väsby Centrum vid pendeltågsstationen samt Rotebro Centrum. Det går även direktbussar från området till Stockholm City. Fastigheten ligger nära E4:an och på ca 15 minuters bilfärd når du Arlanda eller 20 minuter till Bromma flygplats samt 20 minuter till Stockholms city.

Planlösning

Ett kontor med både öppen planlösning med kontorsrum. Unik möjlighet med både en butiksdel och lager del som sitter ihop med resterande kontor. Det finns flera ingångar till lokalen som möjligör att man kan ha en publik del och intern del.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra.

Service

Det finns en populär restaurang i området och det är promenadavstånd till Infra City där du finner mer service. Det finns även bilverkstäder och Webbhallen har en butik i området.

Övrigt

Öppen och trevlig lokal med ljusinsläpp från båda hållen. Lokalen har eget lastintag och butiksingång. Allt på samma plan.

Artiklar om FastPartner AB