Butikslokal, Bergkällavägen 29, Norrort, Sollentuna

  • 4 400 m²
  • Enligt överenskommelse.

Etablera er yrkebutik i Bredden/InfraCity.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 4 400 m²
Adress Bergkällavägen 29
Område Norrort
Kommun Sollentuna kommun
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41902663
Bifogade filer

Beskrivning

På Bergkällavägen 29, i Bredden/InfraCity, kan vi nu erbjuda en fastighet som lämpar sig utmärkt för yrkesbutiksverksamhet.

Med ett strategiskt läge bara en minut från E4:an är restiden knappt 20 minuter till både Stockholms city och Arlanda flygplats.

Fastigheten är granne med Cramo och Swedol, i området finns även Bauhaus, Flügger, Kakeldax mfl.

OBS! Passar dessvärre ej för Padel.

Välkomna att kontakta oss för ytterligare information!

Omgivning

Bredden är beläget väldigt bra intill E4:an cirka 25km norr om Stockholm. I nära anslutning ligger InfraCity och Väsby Centrum.
Verksamheten i området utgörs till större delar av lätt industri, lager och handel.

Kommunikationer

Via E4:an kan du ta dig till både Arlanda och Stockholm City på 20 minuter med bil. Bara några minuter med bil iväg ligger Väsby Centrum.
Åker du kollektivt går det pendeltåg från Stockholm Central till Upplands Väsby som tar 30 minuter. Därifrån får du sedan ta en av de olika busslinjer som går frekvent i hela området.
Direktbussen 565X tar dig även mellan Bredden och Stockholm City på 25 minuter.

Service

I gångavstånd finns diverse lunchrestauranger. Det finns även träningsmöjlighet i form av gym och lokala tennisbanor. Butiker av all dess sort hittar du på InfraCity, där det även finns hotell. Utöver denna service finns det apotek, verkstäder, bygghandlare och återvinningscentral nära till hands.

Övrigt

Mycket spännande håller på att hända, den del som många idag känner till som InfraCity är under stor förändring. Det planeras att byggas 1 800 byggnader i form av lägenheter, skolor, konsthallar, parker och mycket mer. Om allt går som planerat kommer den nya stadsdelen - Bredden - vara klar 2030.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen