Kontor, Bergkällavägen 27 A-D, Bredden, Upplands Väsby

  • 172 m²
  • Enligt överenskommelse

Lager & kontor om totalt 195 kvm, hyresledigt från årsskiftet!


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 172 m²
Adress Bergkällavägen 27 A-D
Område Bredden
Kommun Upplands Väsby kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41945403
Bifogade filer

Beskrivning

Från och med 1 januari 2022 finns möjlighet att förhyra lager på bottenvåning om 97 kvm tillsammans med kontor om 75 kvm på plan 1.

Lagret består av en öppen yta och nås via markport om ca 3x3 meter.
Via gemensamt trapphus, där även hiss finns, tar man sig till kontoret en våning upp. Kontoret har en öppen planlösning med pentry, wc, förråd samt ett konferensrum.

Lagret hyrs inte ut separat.

Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Omgivning

Bredden är beläget väldigt bra intill E4:an cirka 25km norr om Stockholm. I nära anslutning ligger InfraCity och Väsby Centrum.
Verksamheten i området utgörs till större delar av lätt industri, lager och handel.

Kommunikationer

Via E4:an kan du ta dig till både Arlanda och Stockholm City på 20 minuter med bil. Bara några minuter med bil iväg ligger Väsby Centrum.
Åker du kollektivt går det pendeltåg från Stockholm Central till Upplands Väsby som tar 30 minuter. Därifrån får du sedan ta en av de olika busslinjer som går frekvent i hela området.
Direktbussen 565X tar dig även mellan Bredden och Stockholm City på 25 minuter.

Service

I gångavstånd finns diverse lunchrestauranger. Det finns även träningsmöjlighet i form av gym och lokala tennisbanor. Butiker av all dess sort hittar du på InfraCity, där det även finns hotell. Utöver denna service finns det apotek, verkstäder, bygghandlare och återvinningscentral nära till hands.

Övrigt

Mycket spännande håller på att hända, den del som många idag känner till som InfraCity är under stor förändring. Det planeras att byggas 1 800 byggnader i form av lägenheter, skolor, konsthallar, parker och mycket mer. Om allt går som planerat kommer den nya stadsdelen - Bredden - vara klar 2030.


Karta


Bilder på lokalen