Kontor, Beatrice Lesslies gata 7, Högsbo, Göteborg

  • 125 m²
  • 13 542 - 23 958 kr/mån

Här erbjuds ett mindre kontor med strategiskt bra läge i Högsbo, nära både kommunikationer och påfarten till Dag Hammarskölds leden. Lokalen renoverades år 2015 och har en trevlig öppen planlösning med ett par mindre rum. Här får ni närhet till lunchrestauranger och för den som önskar ett större serviceutbud ligger köpcentrum 421 inte långt ifrån lokalen!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 125 m²
Adress Beatrice Lesslies gata 7
Område Högsbo
Byggår 1990
Objektsnummer 41832480
Områdeshyra 13 542 - 23 958 kr/mån
1 300 - 2 300 kr/m²/år

Beskrivning

Här erbjuds ett mindre kontor med strategiskt bra läge i Högsbo, nära både kommunikationer och påfarten till Dag Hammarskölds leden. Lokalen renoverades år 2015 och har en trevlig öppen planlösning med ett par mindre rum. Här får ni närhet till lunchrestauranger och för den som önskar ett större serviceutbud ligger köpcentrum 421 inte långt ifrån lokalen!

Omgivning

Kontorslokalen ligger i ett attraktivt läge i Högsbo med närhet till såväl Söderleden som
Dag Hammarskjöldsleden. Det finns ett stort utbud av lunchrestauranger och det är dessutom
nära till såväl 421, Frölunda Torg som till Sisjöns handelsområde.

Kommunikationer

Busshållplats finns ett kort avstånd från lokalen som trafikeras av busslinjerna 82 samt 758. Knutpunkten Marklandsgatan ligger 6 minuter bort med buss.

Planlösning

Öppen med ett par mindre rum.

Parkering

4-5 parkerings platser följer med lokalen.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen