Butikslokal, Barnarpsgatan 17, Väster, Jönköping

Lokalguidens estimerade områdeshyra 10 625 - 23 125 kr/mån
Quadrent Friskvård (0 m) Restaurang (4 m) Shopping (30 m) Bank (32 m) Uttagsautomat (94 m) Kommunikation (9591 m)

Fin butikslokal med många möjligheter. Lokalen är belägen längs med den pulserande och trafikerade Barnarpsgatan mitt i centrala Jönköping.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 150 m²
Adress Barnarpsgatan 17
Område Väster
Objektsnr 41897670
Lokalguidens estimerade områdeshyra
10 625 - 23 125 kr/mån
850 - 1 850 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Omgivning

Omgivningen består av olika sorters verksamheter så som gym, matbutik, konditori, restauranger mm ligger i området samt att både Per Brahe gymnasiet och Jönköping University finns här och bidrar till den pulserande effekten.

Kommunikationer

Inom ca 5 min promenadavstånd från lokalen finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser. Busslinje 1,2 & 3 trafikerar Västra Storgatan med avgångar var 10 minut.

Planlösning

Ljus öppen butikslokal med tre stora skyltfönster ut mot Barnarpsgatan. I bakre delen av lokalen finns wc och personalutrymme. Här finns även varuintag som möjliggör in/utlastning från lastbil. Fastighetsägaren kommer i samråd med hyresgästen att anpassa lokalen.

Service

All tänkbar service finns i direkta närheten.

Övrigt

Lokalen är belägen längs med den pulserande och trafikerade Barnarpsgatan mitt i centrala Jönköping. Den har stora ljusa skyltfönster som vetter ut mot gatan där förbipasserande gångtrafikanter och bilister har stor insyn till lokalen. I dagsläget används lokalen som klädbutik men skulle även passa utmärkt som en delikatessbutik eller annan butik med specialiserad inriktning .

Barnarpsgatan 13, Västra centrum

Fin lokal i två plan belägen mitt på pulserande Barnarpsgata...

Visad

Barnarpsgatan 18, Torpa

Butikslokal på attraktiv gata med öppen yta vid entrén och m...

Visad