Butikslokal, Barnarpsgatan 17, Väster, Jönköping

Lokalguidens estimerade områdeshyra 10 625 - 23 125 kr/mån
Quadrent Friskvård (10 m) Restaurang (24 m) Shopping (32 m) Bank (71 m)

Fin butikslokal med många möjligheter. Lokalen är belägen längs med den pulserande och trafikerade Barnarpsgatan mitt i centrala Jönköping.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 150 m²
Adress Barnarpsgatan 17
Område Väster
Objektsnr 41897670
Lokalguidens estimerade områdeshyra
10 625 - 23 125 kr/mån
850 - 1 850 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Omgivning

Omgivningen består av olika sorters verksamheter så som gym, matbutik, konditori, restauranger mm ligger i området samt att både Per Brahe gymnasiet och Jönköping University finns här och bidrar till den pulserande effekten.

Kommunikationer

Inom ca 5 min promenadavstånd från lokalen finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser. Busslinje 1,2 & 3 trafikerar Västra Storgatan med avgångar var 10 minut.

Planlösning

Ljus öppen butikslokal med tre stora skyltfönster ut mot Barnarpsgatan. I bakre delen av lokalen finns wc och personalutrymme. Här finns även varuintag som möjliggör in/utlastning från lastbil. Fastighetsägaren kommer i samråd med hyresgästen att anpassa lokalen.

Service

All tänkbar service finns i direkta närheten.

Övrigt

Lokalen är belägen längs med den pulserande och trafikerade Barnarpsgatan mitt i centrala Jönköping. Den har stora ljusa skyltfönster som vetter ut mot gatan där förbipasserande gångtrafikanter och bilister har stor insyn till lokalen. I dagsläget används lokalen som klädbutik men skulle även passa utmärkt som en delikatessbutik eller annan butik med specialiserad inriktning .

Artiklar om Quadrent

Barnarpsgatan 17, Väster

Fin butikslokal med många möjligheter. Lokalen är belägen lä...

Visad

Barnarpsgatan 21, Torpa

Välplanerat kontor på mycket centralt läge, några hundra met...

Visad