Kontor, Banvaktsvägen 22, Hagalund, Solna

Humlegården Fastigheter AB Shopping (32 m) Restaurang (26 m) Friskvård (561 m) Kommunikation (206 m) Bilservice (134 m) Bränslestation (347 m) Kemtvätt (112 m)

Ljus och trevlig labblokal med närhet till Karolinska Institutet. Möjlighet att hyra från 20 kvadratmeter upp till 1 000 kvadratmeter.

Beskrivning

Ljus och trevlig labblokal med närhet till Karolinska Institutet. Möjlighet att hyra från 20 kvadratmeter upp till 1 000 kvadratmeter.

Omgivning

Företagsområde med strategiskt läge i närheten av Karolinska Institutet.

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Karlbergs station - S:t Eriksplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Planlösning

Goda förutsättningar för ventilation, renrum och i övrigt anpassade ytor. Lokalen har bra logistik med en varuhiss som går rakt in i lokalen.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra vid fastigheten.

Service

Det finns flera lunchrestauranger i området samt ett bageri/kafé. Även en wok-/dumplingkiosk finns som sommartid har en trevlig uteservering. Övrig service finns i på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Artiklar om Humlegården Fastigheter AB

Banvaktsvägen 22, Hagalund

Ljus trevlig labblokal med närhet till Karolinska Institutet...

Visad

Banvaktsvägen 22, Hagalund

Lokalen passar mycket bra för klinisk verksamhet såsom labb ...

Visad

Banvaktsvägen 20, Hagalund

Ljus och fin kontorslokal med lättare labbmöjligheter. Bra i...

Visad

Industrivägen 10a, Hagalund

Fin lokal i trevligt företagsområde nära Stockholms city.

Visad