Kontor, Bankgatan 10, Stadsmon, Sundsvall

  • 259 m²
  • 30 217 - 42 627 kr/mån

Mitt i centrala Sundsvall finns dessa fantastiska kontor i fin anrik byggnad. Fastigheten är belägen nära Stora torget precis vid den vackra parken Vängåvan. Ett mycket charmigt trapphus ger ett gottförsta intryck som besökare.Lokalen har i dagsläget ca 6 stora kontorsrum med högt i tak, samt pentry/lunchrum. Ett av de stora kontoren har mycket fint hörnläge och med tillgång till mindre balkong.Möjligheter finns att anpassa lokalen efter era önskemål och behov. Är ni i behov av större yta finns...


Lokaltyp Kontor
Total yta 259 m²
Adress Bankgatan 10
Område Stadsmon
Kommun Sundsvalls kommun
Objektsnummer 41833491
Områdeshyra 30 217 - 42 627 kr/mån
1 400 - 1 975 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Mitt i centrala Sundsvall finns dessa fantastiska kontor i fin anrik byggnad. Fastigheten är belägen nära Stora torget precis vid den vackra parken Vängåvan. Ett mycket charmigt trapphus ger ett gott första intryck som besökare.Lokalen har i dagsläget ca 6 stora kontorsrum med högt i tak, samt pentry/lunchrum. Ett av de stora kontoren har mycket fint hörnläge och med tillgång till mindre balkong.Möjligheter finns att anpassa lokalen efter era önskemål och behov. Är ni i behov av större yta finns en ledig lokal bredvid på samma våning. Möjlighet finns att sammanföra dessa till en större lokal på ca 360 kvm. Kontakta oss gärna för visning och mer information!Övrigt:Hiss finns ej i dagsläget, men kan installeras.Taket på fastigheten renoverades under 2015Fasaden genomgår omfattande renovering, klart under 2017.

Omgivning

Centralt belägen fastighet i mycket vackert område centralt i Stenstaden, Sundsvall.

Kommunikationer

Avstånd till flyg 2 mil, flygbuss 200 meter, tågstation 500 meter och busshållplats 200 meter.

Service

Närhet till bank, handel, affärer, restauranger och livsmedelsbutiker.Bilder på lokalen