Kontor, Bangatan 19, Huvudsta, Solna

Nordic PM Shopping (21 m) Restaurang (50 m) Kommunikation (37 m) Friskvård (79 m) Grönområde (448 m) Uttagsautomat (464 m) Bilservice (436 m) Kemtvätt (30 m)

Ledig kontors-/lagerlokal, 500 m från Solna Centrum, med stor lastport i markplan

Fakta om lokalen
Lokaltyper Kontor/Lagerlokal
Total yta 884 - 1 249 m²
Adress Bangatan 19
Område Huvudsta
Objektsnr 41862885
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Ledig kontors-/lagerlokal, 500 m från Solna Centrum, med stor lastport i markplan
Denna flexibla lokal ligger i fastighetens markplan och är anpassningsbar för en mängd olika användningsområden, som exempelvis kontor och/eller lager, då den har en stor lastport mot gårdsplanen.

Lokalen är modern och i gott skick och de befintliga kontorsytorna är ljusa med vitmålade väggar och försedda med genomgående stavparkett och många fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Lager-/förrådsdelarna är även de ljusa och här finns även en stor lastport. Planlösning, ytskikt m.m. i lokalerna kan med fördel anpassas för tillträdande hyresgästs behov

Omgivning

Bebyggelsen närmast fastigheten består till största delen av flerfamiljshus och Storgatan, som löper intill huset, fungerar som en pulsåder i området och ger snabb access till de större kringliggande lederna.

Strax öster om fastigheten ligger Tomtebodaområdet, där ett flertal företag, med Postnord i spetsen, är etablerade. Solna präglas i allmänhet av mycket goda förutsättningar för företagande och kommunen har under sju år i rad (2008-2014) rankats högst i landet i Svenskt Näringslivs stora undersökning om företagsklimat.

Strax norr om fastigheten, ca 500 meter, ligger Solna Centrum med över 100 butiker och restauranger. Strax intill ligger även Skytteholmsområdet, med idrottsanläggningar i form av fotbollsplaner och Solnahallen.

Kommunikationer

Det är smidigt att ta sig till fastigheten, som ligger strategiskt placerad intill Storgatan, som löper som en pulsåder genom området, och som snabbt tar dig till de större lederna Huvudstagatan, Frösundaleden, Pampaslänken och Essingeleden.

Inte mindre än tre tunnelbanestationer finns inom gångavstånd - Solna Centrum, Huvudsta och Västra Skogen, varav Solna Centrum är den som ligger närmast, på endast 500 meters avstånd.

Det finns även ett stort antal busslinjer, 113,152, 507, 952, 197, som samtliga har hållplats strax utanför fastigheten och som trafikerar bl.a. Bromma, Sundbyberg, Solna Centrum, Liljeholmen, Bromma flygplats, Karolinska sjukhuset, Stockholm C, Fridhemsplan, Kista, Akalla, Sollentuna.

Planlösning

Lokalen består till största delen av två större öppna ytor som huvudsakligen använts som en kombination av kontors- och lagerytor. Utöver dessa finns även paus- och loungeytor, mötes- och konferensrum, samt förrådsrum. Här finns dessutom ett stort kök, två mindre pentryn, ett kassavalv, samt två WC-grupper med sammanlagt fem toaletter.

Lokalen har även en stor port för inlastning från gårdsplanen. Lokalens planlösning är anpassningsbar så att exempelvis fler enskilda rum eller större lagerytor kan tillskapas.

Parkering

Det finns lediga parkeringsplatser i anslutning till fastigheten, till en kostnad av 500 kr/mån, exkl moms. Det finns även parkeringsmöjligheter på intilliggande gator.

Service

I fastigheten finns ett gym, och mittemot finns två populära lunchrestauranger. Ett femtiotal meter bort, vid korsningen Storgatan/Huvudstagatan finns ett flertal butiker med bl.a. livsmedelsaffär, frisör, kemtvätt m.m.

Solna Centrum, endast 500 meter bort, har mer än 100 butiker och restauranger och all service man kan önska.

Vägbeskrivning

Fastigheten ligger i Huvudsta, Solna, intill korsningen Storgatan/Huvudstagatan, som man bl.a. når via Frösundaleden norrifrån vid Solna Centrum, samt via Pampaslänken söderifrån vid Tomteboda.

Uthyrare & kontaktpersoner

Ankdammsgatan 1, Solna

Kontor i markplan med egen ingång.

Visad

Ankdammsgatan 1, Solna

Kontor och lager i markplan med egen ingång.

Visad

Hannebergsgatan 33, Solna

Nu är den här! Perfekt lokal för mellanstora företaget endas...

Visad

Hannebergsgatan 33, Solna

Här finns den! Rumsindelad lokal endast 1 min promenad från ...

Visad