Butikslokal, Banérgatan 11, VASASTADEN, Linköping

  • 140 m²
  • 4 083 - 8 167 kr/mån

Fastigheten ligger centralt belägen i den äldre delen av Vasastaden och nås via infart från Östgötagatan. Parkeringar finns i direkt anslutning till lokalens entré på kvarterets innergård. Ytorna består av matplats/pentry som också kan användas som konferens vid behov. Vidare finns tre separata kontorsutrymmen med kontorsplatser för 6-7 personer. Lokalen har också en lager-och verkstadsdel med egen entré från husets innergård. Omklädningsrum med dusch finns. Vasastaden har ett strategiskt bra lä...


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 140 m²
Adress Banérgatan 11
Område VASASTADEN
Objektsnummer 41915195
Områdeshyra 4 083 - 8 167 kr/mån
350 - 700 kr/m²/år

Beskrivning

Fastigheten ligger centralt belägen i den äldre delen av Vasastaden och nås via infart från Östgötagatan. Parkeringar finns i direkt anslutning till lokalens entré på kvarterets innergård. Ytorna består av matplats/pentry som också kan användas som konferens vid behov. Vidare finns tre separata kontorsutrymmen med kontorsplatser för 6-7 personer. Lokalen har också en lager-och verkstadsdel med egen entré från husets innergård. Omklädningsrum med dusch finns. Vasastaden har ett strategiskt bra läge med nära in till Linköpings centrum samtidigt som man snabbt når Tornby handelsområde och E4:an. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Omgivning

Vasastaden är en central stadsdel i Linköping, bestående av mestadels flerbostadshus med hyresrätter, 2 rok eller mindre. Tre fjärdedelar av bostäderna tillkom före år 1960. Viss exploatering har senare år skett inom kvarteret Bantorget och ett detaljplaneprogram för övre Vasastaden har antagits, vilket ska resultera i cirka 2000 bostäder, handel, kontor, hantverk och omsorg. Industrigatan som ligger i expansionsområdets norra del ska bli mer stadsmässig med cirkulationsplatser och planteringar.

Nästan hälften av arbetstillfällena i området finns inom finans- och företagstjänster samt handel och kommunikation. Stadsdelen har gott om småbutiker, där finns även restauranger och dagligvarubutiker. I Vasastaden finns flera gymnasieskolor, grundskola år 7-9, förskolor, servicehus samt vårdbostäder. I östra delen av stadsdelen ligger resecentrum.

Vasastaden gränsar till stadsdelarna Tornby, Innerstaden och Gottfridsberg.

Kommunikationer

Ett stenkast bort finns Banérgatans busshållplats.

Planlösning

Se bifogad planritning.

Närliggande företag

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Vasavägen på Vasavägen 49.
Lockas man av restaurangbesök finns Sushi time och Hagdahls Kök i närheten.


Bilder på lokalen