Kontor, Backavägen 3, Göteborg, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 35 625 - 54 375 kr/mån
Lokalisera AB Friskvård (1 m) Shopping (44 m) Grönområde (113 m) Bränslestation (196 m) Kommunikation (293 m) Uttagsautomat (306 m) Restaurang (317 m)

Välkommen till Backa Entré som blir första steget på Backaplans förvandling till attraktiv blandstad. Skyltläge & nära leder och kollektivtrafiknav.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 450 m²
Adress Backavägen 3
Område Göteborg
Byggår 1987
Hiss Hiss finns
Objektsnr 41877136
Lokalguidens estimerade områdeshyra
35 625 - 54 375 kr/mån
950 - 1 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Här finns möjlighet att sitta strategiskt vid Backa Entré och ges möjlighet att hyra en modern, ljus och luftig kontorslokal om 450 kvm på plan 3. Läget på fastigheten är väl synlig och ligger mitt i Backaplans nya blandstad med utmärkta parkeringsmöjligheter och ett stenkast från en viktig kollektivtrafikplats (Hjalmar Brantingsplatsen).

Backaplan kommer det de närmsta åren utvecklas och både kontors- och butiksytor kommer att uppgraderas. Här ska det att skapas en blandstad med en mix av kontor, butiker och bostäder. Backavägen blir stadsgata med spårvagn och intilliggande Leråkersmotet blir den naturliga infarten för bilburna till Backaplan.

I och med detta kommer fastigheten på Backavägen 3 att genomgå en ombyggnation för att moderniseras och får ett nytt utseende både invändigt och utvändigt. Bredvid kommer affärer som Coop, Elgiganten och Jysk ligga. Fastigheten har garage samt bra parkeringsmöjligheter runt om. Dessutom finns lastintag på baksidan av fastigheten med genomkörningsmöjligheter för leveranser.

Vill ni veta mer om fastigheten, dess kommande lokallösningar och hur ni kan bli en del i Backaplans nya spännande kluster? Kontakta oss genom intresseanmälan eller på 031 40 73 30.

Omgivning

På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Kommunikationer

Ett stenkast från fastigheten ligger ett av Göteborgs allra största kollektivtrafikpunkter, Hjalmar Brantingsplatsen.

Planlösning

Lokalen passar bra för öppna kontorslösningar, men kan även rumsindelas delvis.

Parkering

60 garageplatser. 100 parkeringsplatser.

Service

All tänkbar service på promenadavstånd (Backaplan).

Backavägen 3, Göteborg

Välkommen till Backa Entré som blir första steget på Backapl...

Visad

Backavägen 3, Göteborg

Välkommen till Backa Entré som blir första steget på Backapl...

Visad

Backavägen 3, Hisingen

Här är fastigheten för Er som vill vara med och påverka Era ...

Visad

Backavägen 1, Hisings Backa

Trevlig butikslokal på Backaplan. Lokalen är belägen i markp...

Visad