Butikslokal, Backavägen 1, Backaplan, Göteborg

  • 909 m²
  • 75 750 - 303 000 kr/mån

Välkommen att hyra en trevlig butikslokal om 909 kvm belägen mitt på Backaplan - Hisingens centrum! Backaplan är en viktig pusselbit för att knyta ihop staden över älven och är under ständig utveckling för att skapa en tätbebyggd stadsmiljö med en blandning av bostäder, service, kontor och cityhandel. Lokalen har stora öppna ytor och är fördelad på entréplan och plan 2. Här finns goda möjligheter att sätta sin egen prägel på lokalen utefter behov och önskemål! Här blir ni grannar med bland annat...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 909 m²
Adress Backavägen 1
Område Backaplan
Byggår 1955
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41912894
Områdeshyra 75 750 - 303 000 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen att hyra en trevlig butikslokal om 909 kvm belägen mitt på Backaplan - Hisingens centrum! Backaplan är en viktig pusselbit för att knyta ihop staden över älven och är under ständig utveckling för att skapa en tätbebyggd stadsmiljö med en blandning av bostäder, service, kontor och cityhandel. Lokalen har stora öppna ytor och är fördelad på entréplan och plan 2. Här finns goda möjligheter att sätta sin egen prägel på lokalen utefter behov och önskemål! Här blir ni grannar med bland annat BigBaby, Ljusexperten, Trademax och Tapetspecialisten mfl.

Omgivning

Nya Backaplan blir en viktig pusselbit för att knyta ihop staden över älven. Med en utveckling mot en blandning av bostäder, service, kontor och cityhandel blir Backaplan Hisingens centrum. Handeln upptar idag omkring 110 000 kvadratmeter. Områdets drygt 100 butiker omsätter på årsbasis drygt 2,2 miljarder kronor och har 3,6 miljoner besökare. På Backaplan samsas stora butikskedjor som H&M, Mc Donalds och Siba med framgångsrika mer lokala aktörer.

Kommunikationer

Allmänna kommunikationer finns inom gångavstånd. Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan är Göteborgs näst största knutpunkt med ett mycket stort antal busslinjer och spårvagnslinjer. Närhet till E6 och E20 via utfartsleder.

Planlösning

Öppen.

Parkering

Området har 3 500 fria parkeringsplatser.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen