Lagerlokal, Backa Strandgata 15, Norra Göteborg och Hisingen, Göteborg

  • 147 m²

Kombilokal med 147 m² i attraktivt läge Upptäck denna kombilokal som erbjuder en perfekt kombination av lager och kontor. Med 108 m² lagerutrymme


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 147 m²
Adress Backa Strandgata 15
Område Norra Göteborg och Hisingen
Publicerad 2023-09-19
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41964983

Beskrivning

Kombilokal med 147 m² i attraktivt läge

Upptäck denna kombilokal som erbjuder en perfekt kombination av lager och kontor. Med 108 m² lagerutrymme och 39 m² kontorsyta finns gott om plats för dina verksamhetsbehov.

Lokalen har en generös takhöjd på cirka 5 meter och en rymlig port på 3,5x4 meter. Kontoret är väl underhållet och har en trevlig utsikt mot älven.

Här finns bekvämligheter som besöksparkering, dusch, fiberanslutning, kök/pentry, lastport, parkering, restaurang och WC. Planlösningen erbjuder två rum med en ingång från båda sidor samt en dörr som separerar lagerutrymmet och kontoret. Pentry och WC/dusch finns också tillgängligt.

Njut av den vackra omgivningen med en promenad längs älven och koppla av på de trevliga bryggorna. I närheten finns ett brett utbud av företag inom olika branscher.

Parkering finns på gemensamma parkeringsplatser i området. Du har även nära till restauranger och bekvämligheter inom gångavstånd, med ytterligare shoppingmöjligheter en kort bilresa bort.

Ta chansen att synas genom att hyra skyltplats vid Exportgatan eller genom att använda skyltmöjligheterna på byggnaden där lokalen finns.

Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss på 031-3504900 eller hej@loqalo.se!


Karta
Visa på kartan: