Kontor, August Barks Gata 23, Västra Frölunda, Göteborg

  • 335 m²
  • 27 917 - 47 458 kr/mån

Nu kan vi erbjuda en lättillgängligt, välplacerat & välplanerat, fräscht, kontor mittemot all service på 421. Blandad planlösning.


Lokaltyp Kontor
Total yta 335 m²
Adress August Barks Gata 23
Område Västra Frölunda
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Hiss finns
Objektsnummer 41931088
Områdeshyra 27 917 - 47 458 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Fastighet med bra skyltäge där vi nu kan erbjuda ett kontor om 335 m2 med blandad planlösning, med några mindre rum, stora ytor och bra fördelning av mötes-/samtalsrum.

Detta kontor är perfekt för företaget som vill ligga i ett idealiskt läge nära lederna och all tänkbar service finns på gångavstånd, med ICA Maxi (Systembolaget öppnar också på 421 inom kort). Det går med lätthet att ta sig in till centrum och samtidigt ligger det utanför trängselskattzonen. Det finns parkering runt hela fastigheten och nära till busshållplatser.

Omgivning

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde.

Kommunikationer

Nära till busshållplatser.

Service

All tänkbar, ett shoppingcentrum ligger precis bredvid och man har nära ut in till stan.