Lagerlokal, Askims Verkstadsväg 5b, Sisjön, Askim

Colliers International AB Bilservice (7 m) Shopping (47 m) Restaurang (105 m) Friskvård (115 m) Bränslestation (139 m) Kommunikation (208 m) Uttagsautomat (923 m) Bank (1454 m)

Kontorslokal med en del lageryta och inhägnad gård utomhus. Lokalen kommer att renoveras och anpassas efter nästa hyresgäst!

Fakta om lokalen
Lokaltyper Lagerlokal/Kontor
Total yta 300 m²
Adress Askims Verkstadsväg 5b
Område Sisjön
Objektsnr 41839879
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Nu erbjuds en kontorslokal med en lagerdel i Sisjön. Lokalen är om ca 300 kvm och anpassas efter nästa hyresgäst önskemål och verksamhet.
Lokalen består av både öppen yta och kontorsrum samt en lagerdel med port/dubbeldörrar samt en inhägnad del utomhus.

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Vidare finns även goda allmänna kommunikationer med flertalet busslinjer inom promenadavstånd. Lätt åtkomst till lederna Västerleden, Söderleden, Dag Hammaskjöldsleden och Säröleden. Perfekt för den bilburne!

Planlösning

Kontorsrum samt öppenyta.

Parkering

Parkering finns tillgänglig utanför

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Askims Verkstadsväg 5B, Sisjön

Kombilokal som innehåller både en mindre kontorsdel och två ...

Visad

Askims verkstadsväg 5, Sisjön

Kombilokal om 202 kvm i populära Sisjön. Stor port i markpla...

Visad

Askims Verkstadsväg 5A, Högsbo/Sisjön

Kombilokal om ca 202 kvm med lager och kontor i expansiva Si...

Visad

Askims Verkstadsväg 5A, Askim

Kontorslokal om 93 kvm på våning 2 med placering precis inti...

Visad