Kontor, Armbågavägen 10, Knalleland, Borås

  • 30 - 1 465 m²
  • Enligt överenskommelse.

Kontorslokal i två plan (plan 3 + 4) Lokalen är på totalt 1465 kvm, men går att dela av! Fräsch, fin och anpassningsbar!


Lokaltyper Kontor / Utställning / mässa
Total yta 30 - 1 465 m²
Adress Armbågavägen 10
Område Knalleland
Kommun Borås kommun
Byggår 1929
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41856055

Beskrivning

Nu erbjuds en kontorslokal om 1465 kvm. Lokalen är fördelad på två våningsplan högst upp i fastigheten. Plan 3 är på totalt 880 kvm och plan 4 är på totalt 585 kvm. Det går att dela av lokalerna i viss mån. Lokalerna är fina och fräscha, men går givetvis att anpassa efter nästa hyresgäst om så önskas - här finns möjlighet till kontor, showroom och lager. Valmöjligheterna är många! Här finns fina fönsterpartier mot flera väderstreck! Lokalen har många öppna ytor men också lite mötesrum, toalett samt pentry.
(Obs, planritningen skiljer sig lite ifrån verkligheten)

Fastigheten är placerad i närheten av Knalleland, med bra kommunikationer, parkering, service och shopping!

Omgivning

Intill huset finns härlig natur och Viskan. Här finns också Knalleland med all tänkbar shopping och service!

Kommunikationer

Närmsta busshållplats är "Borås Ishall" och är endast ett stenkast ifrån fastigheten. Vid Knalleland finns också tåghållplatsen Knalleland Station

Planlösning

Blandad planlösning.

Parkering

Finns intill fastigheten

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen