Kontor, Arenavägen 63, Globen City, Stockholm-globen

Klövern Shopping (10 m) Restaurang (10 m) Friskvård (10 m) Uttagsautomat (45 m) Bränslestation (104 m) Parkering (110 m) Bilservice (124 m) Grönområde (393 m) Kemtvätt (498 m)

Toppläge inklusive egen terrass

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 445 m²
Adress Arenavägen 63
Område Globen City
Objektsnr 41877886
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Rymligt och fräscht kontor i ett av Globenområdets bästa lägen. Lokalen är belägen längst upp i fastigheten och lämpar sig väl till företaget som söker ett representativt kontor med stora möjligheter. Lägg där till den stora terrassen som överblickar Slakthusområdet med många fina soltimmar under sommarhalvåret, vilket ger lokalen ytterligare en dimension.

Omgivning

Globen City är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globen City ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelförvaring.

Planlösning

Vi skräddarsyr en planlösning utifrån kundens önskemål. Befintlig planlösning består i huvudsak av öppet landskap i kombination med flera mötesrum. Lokalen har även en mycket välkomnande entré, vilket inkluderar kaffestation och lounge.

Service

I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym, läkare, m.m.

Uthyrare & kontaktpersoner

Rökerigatan 19, Globen

Kontorslokal med blandad planlösning i modern fastighet alld...

Visad

Rökerigatan 19, Globen

Ljus och fin kontorslokal i modern fastighet alldeles intill...

Visad