Produktionslokal, Aröds Industriväg 66, Backa, Göteborg

  • 402 m²

I centrala delarna av Aröds industriområde finns nu en ledig lokal som fungerar perfekt för mindre industriverksamhet. Lokalen är strategiskt bra placerad med närhet till Backaplans handelsområde. Lok ...


Lokaltyp Produktionslokal
Total yta 402 m²
Adress Aröds Industriväg 66
Område Backa
Objektsnummer 41916733

Beskrivning

I centrala delarna av Aröds industriområde finns nu en ledig lokal som fungerar perfekt för mindre industriverksamhet. Lokalen är strategiskt bra placerad med närhet till Backaplans handelsområde. Lokalen har flertalet kontorsrum, omklädningsrum bastu, och en stor öppen yta för lager/industri.

Omgivning

Lokalen ligger i centrala delen av Aröds industriområde. Industriområdet är beläget i Hisings Backa med närhet till Backaplan som är under utveckling. Nya Backaplan blir en viktig pusselbit för att knyta ihop staden över älven. Med en utveckling mot en blandning av bostäder, service, kontor och cityhandel blir Backaplan Hisingens centrum. Handeln upptar idag omkring 110 000 kvadratmeter. Områdets drygt 100 butiker omsätter på årsbasis drygt 2,2 miljarder kronor och har 3,6 miljoner besökare. På Backaplan samsas stora butikskedjor som H & M, Mc Donalds och Siba med framgångsrika mer lokala aktörer.

Kommunikationer

Fastigheten nås enklast med bil.

Planlösning

Blandad.

Parkering

Finns i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen