Produktionslokal, Anläggarvägen 20, HANDENS INDUSTRIOMRÅDE, Handen

  • 2 025 m²

Fastighet med verkstad och showroom väl anpassat för bilförsäljning med exceptionellt skyltläge längs väg 73.


Lokaltyper Produktionslokal / Verkstad
Total yta 2 025 m²
Adress Anläggarvägen 20
Område HANDENS INDUSTRIOMRÅDE
Kommun Haninge kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41920118
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Lokalerna har tidigare använts som bilförsäljning och verkstad för Toyota. I området finns flera bilhandlare och verkstäder. Plan ett består av showroom, verkstad somt personalutrymmen. Till plan 2 finns en ramp så att även detta plan kan användas för t.ex. uppställning av bilar.

Omgivning

Många bilrelaterade verksamheter.

Kommunikationer

Industriområdet ligger 15–20 minuter söder om centrala Stockholm och cirka 800 meter från Handen station. Trafik till området kommer främst norrifrån via Dalarövägen/väg 73 men även söderifrån via Dalarölänken/Jordbrolänken. Med kollektiva färdmedel nås området med pendeltåg och buss.

Service

Lunchrestauranger och Postens företagscentra finns i området. Ett större serviceutbud (cirka 700 meter från industriområdet) finns vid Haninge Centrum med ett 100-tal butiker, restauranger, post, bank, apotek med mera. På promenadavstånd finns Handens handelsområde med Coop Forum, Siba, ICA Maxi och Biltema.Bilder på lokalen