Kontor, Anders Carlssons Gata 12B, Lindholmen, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 78 542 - 138 125 kr/mån
Älvstranden Utveckling Restaurang (411 m) Bilservice (999 m) Postkontor (1191 m) Shopping (203 m) Kommunikation (598 m) Uttagsautomat (929 m) Friskvård (656 m) Bank (424 m) Parkering (671 m)

Granne med kajkanten Missa inte chansen att hyra ett helt hus! Vår fastighet Riverside har ett avskilt läge granne med kajkanten och de två våningsplanen har fantastisk utsikt över älven. Övervåningenbestår av stora – och med vikvägg delbara – öppna ytor, konferensrum och kök i mitten. På bottenvåningen finns flera kontorsrum, omklädningsrum, med mera. Byggnaden har en härlig känsla och många fina detaljer. Lindholmen Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expan...

Beskrivning

Granne med kajkanten
Missa inte chansen att hyra ett helt hus! Vår fastighet Riverside har ett avskilt läge granne med kajkanten och de två våningsplanen har fantastisk utsikt över älven. Övervåningen består av stora – och med vikvägg delbara – öppna ytor, konferensrum och kök i mitten. På bottenvåningen finns flera kontorsrum, omklädningsrum, med mera. Byggnaden har en härlig känsla och många fina detaljer.
Lindholmen
Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.
Idag arbetar, studerar, forskar och bor över 21 000 personer här, men målet är att den siffran ska vara 30 000 redan 2020. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.

Theres Svenssons gata 10, Lindholmen

Nu uppför vi Brygghuset på Lindholmen. Här bygger vi in lite...

Visad

Bror nilssons gata 12, Göteborg/Lindholmen

Hyr ett ljus och charmigt kontorsplan på 593 kvm beläget på ...

Visad

Regnbågsgatan 8B, Hisingen

Kontorshotell på Lindholmen Science Park. Välj mellan eget k...

Visad