Kontor, Aminogatan 18, Mölndal, Mölndal

  • 1 300 m²
  • Enligt överenskommelse.

Kombilokal med bra skyltläge, möjlighet att påverka utformningen och lättillgängligt läge med parkering.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 1 300 m²
Adress Aminogatan 18
Område Mölndal
Kommun Mölndals kommun
Hiss Hiss finns
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41881081

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Kombilokal med verkstad / lager på BV samt tillhörande kontor på plan 2. Hiss och interntrappa till kontorsytor i direkt anslutning till den egna entrén. Omklädningsrum med dusch och bastu samt pentry med matplats på entréplanet.
Plan två är fördelat på ett öppet kontorslandskap, 2-3 rymliga konferensrum, kontorsrum i olika storlekar samt 2 toaletter och städförråd.
Lokalen är fördelad på ca 685 kvm kontor och 614 lager/verkstad. Markport finns. Stora möjligheter att påverka utformningen av lokalen.
Bra skyltläge ut mot leden, lättillgängligt och ett flertal parkeringsplatser direkt utanför fastigheten (möjlighet att hägna in gårdsyta)

Omgivning

Åbro Industriområde har ett gott företagsklimat som passar det lilla företaget såväl som det stora. Med sin närhet till motorvägar ger området ett bra läge där du med lätthet kan ta dig dit du vill.

Kommunikationer

Busslinje 772 och Orange express går genom området och ger en god förbindelse med Mölndal, Västra Frölunda och Göteborg C.

Parkering

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran.Bilder på lokalen