Kontor, Agnesfridsvägen 113A, Fosie/Jägersro, Malmö

  • 600 m²

Kontor med uteplats och bra parkering


Lokaltyp Kontor
Total yta 600 m²
Adress Agnesfridsvägen 113A
Område Fosie/Jägersro
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41865585
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Endast ett stenkast från Jägersro Center ligger denna prisvärda kontorslokal om 600 kvm med en välkomnande och representativ entré. Lokalen har härlig takhöjd, ca 3 m, samt en egen liten uteplats.

Planlösningen består av stora rum i varierande storlek i kombination med öppna ytor och några mindre enskilda rum. På samma plan finns en stor hörsal som kan bokas vid behov. Förrådsutrymme i källarplan kan hyras till vid behov.

Lunchrestaurang finns i samma hus och parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till fastigheten. Närhet till busshållplatser, restauranger, samt handel och service.

Kommunikationer

Bra förbindelser till både Yttre och Inre ringlederna, samt E65. Det tar ca 10 minuter att nå centrala Malmö med bil. Bussförbindelse inom gångavstånd på Jägersrovägen.

Service

Lunchrestauranger finns inom gångavstånd. Från fastigheten är det endast någon minuts bilfärd till Jägersro Center där du finner lunchrestauranger, butiker och service.Bilder på lokalen