Kontor, Agnesfridsvägen 113A, Fosie/Jägersro, Malmö

  • 600 m²

Representativ lokal på bästa läge vid Jägersro. Stora öppna rum med högt i tak. Bra P-möjligheter och lunchrestaurang i huset.


Lokaltyp Kontor
Total yta 600 m²
Adress Agnesfridsvägen 113A
Område Fosie/Jägersro
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41865585

Beskrivning

Endast ett stenkast från Jägersro Center ligger denna prisvärda kontorslokal om 600 kvm, med härlig takhöjd (ca 3 m) samt en egen liten uteplats. När du kliver in i fastigheten möts du av en välkomnande och representativ entré. 

Planlösningen består av stora rum i varierande storlek i kombination med öppna ytor och några mindre enskilda rum. Lokalen har stora fönsterpartier med ett fint ljusinsläpp och stora luftiga rum. Bra ventilation och kyla. Husets pelarkonstruktion möjligör stor flexibilitet till förändring. 

På samma plan finns en stor hörsal som kan bokas vid behov. Förrådsutrymme i källarplan kan också hyras till.

Lunchrestaurangen Kiels Kök finns i samma hus och parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till fastigheten. Närhet till busshållplatser, restauranger, samt handel och service.

Andra hyresgäster i huset förutom restaurangen är Securitas och Skånska Dagbladet.

Omgivning

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher. 

Kommunikationer

Bra förbindelser till både Yttre och Inre ringlederna, samt E65. Det tar ca 10 minuter att nå centrala Malmö med bil. Bussförbindelse inom gångavstånd på Jägersrovägen.

Service

Lunchrestauranger finns inom gångavstånd. Från fastigheten är det endast någon minuts bilfärd till Jägersro Center där du finner lunchrestauranger, butiker och service.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen