Produktionslokal, Agavägen 58, Dalénum AGA, Lidingö

  • 210 m²
  • Enligt överenskommelse

Fin och rymlig verkstadslokal med möjligt till bra förvaring


Lokaltyper Produktionslokal / Lagerlokal / Verkstad
Total yta 210 m²
Adress Agavägen 58
Område Dalénum AGA
Publicerad 2023-09-21
Kommun Lidingö kommun
Byggår 1912
Hiss Ja
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41964379

Beskrivning

Här erbjuds en bekvämlig lokal i markplan om totalt 210 kvadratmeter med tillgång till lasthiss. Lokalen infinner sig i den kulturhistorisk byggnaden AGA 2 som har god anslutning till kommunaltrafik, parkeringar, restauranger och gym.

Lokalen i sig är rymlig och erbjuder gott om utrymme för olika ändamål. Det finns även ett litet kontor tillgängligt i lokalen, vilket ger möjlighet till att genomföra administrativa arbetsuppgifter på plats. Förvaring och organisering underlättas genom möjligheten att använda ställage och förvaringsutrymmen i lokalen.

Omgivning

OMGIVNING/NATUR: På Lidingös södra strand ligger området Dalénum. Dalénum har länge varit basen för Lidingös näringsliv. Den gamla AGA-fabriken med Gustav Daléns historia har blivit ett industrihistoriskt minnesmärke. Lidingö stad utvecklar nu Dalénum området från ett industriområde till en modern och levande stadsdel med bra förutsättningar för attraktiva bostäder i kombination med kommersiell verksamhet.
NÄRSERVICE: I området finns möjlighet till träning, här finns SATS med 2600 kvm stor träningsyta. Här finner du de allra senaste tränings- och konditionsmaskinerna samt två gruppträningssalar i en skön och avslappnad miljö bara 200 meter från vattnet. På gångavstånd finns Larsberg med ICA Kvantum, blomsterhandel, Café Vivels samt några småbutiker. På andra sidan Södra Kungsvägen finns Willys Stormarknad och MAX Hamburger kedja.

Kommunikationer

Inom några meter finns Lidingöbanan som bekvämt tar er in till Stockholm City . Spårväg City kommer i framtiden anknyta Lidingöbanan och Dalénum med Nybroplan och Kungsholmen. Med SL kortet kan du åka båt mellan Nybrokajen med Dalénum området. Ett skönt sätt att avsluta eller börja dagen på. Med bil Södra Kungsvägen och över Lidingö banans spår vid AGA torg.

Parkering

Finns att hyra


Karta

Bilder på lokalen