Kontor, Agavägen 52, Lidingö

  • 351 m²
  • Enligt överenskommelse

Ljus och fin lokal på markplan.


Lokaltyp Kontor
Total yta 351 m²
Adress Agavägen 52
Område Lidingö
Kommun Lidingö kommun
Hiss Nej
Våning BV
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41943325
Bifogade filer

Beskrivning

Lokalen är eftertraktad då den kombinerar en attraktiv storlek på 350 kvm med ett läge i gatuplan som möjliggör in och urlastning.

Omgivning

På Lidingös södra strand ligger området Dalénum. Dalénum har länge varit basen för Lidingös näringsliv där AGA-Fabriken med Gustav Daléns historia blivit ett industrihistoriskt minnesmärke. Lidingö stad omvandlar nu detta industriområde till en modern och levande stadsdel med bra förutsättningar för attraktiva bostäder i kombination med första-klassig kommersiell verksamhet.

Kommunikationer

Inom några hundra meter finns Lidingöbanan som bekvämt tar er in till Stockholm och anslutning till tunnelbana. Spårväg City kommer i framtiden anknyta Lidingöbanan och Dalénum med Nybroplan och Kungsholmen. Båttrafiken som idag förbinder Nybrokajen med Dalénumområdet går med entimmes trafik.
Med bil Södra Kungsvägen mot Gåshaga vid rondellen Läroverksvägen och bron över Södra Kungsvägen.

Planlösning

Öppen

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra.

Service

I området finns möjlighet till träning, här finns SATS med 2600 kvm stor träningsyta. Här finner du de allra senaste tränings- och konditionsmaskinerna samt två gruppträningssalar i en skön och avslappnad miljö bara 200 meter från vattnet. På gångavstånd finns Larsberg med ICA Kvantum, blomsterhandel, Café Vivels samt några småbutiker. På andra sidan Södra Kungsvägen finns Willys Stormarknad och MAX Hamburger kedja.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen