Kontor, Adelgatan 2, Centrum, Malmö

  • 150 m²

I Malmös affärsdistrikt, precis vid Malmö Centralstation, kan vi erbjuda en renoverad lokal på 150 kvm. På andra våningen i vacker sekelskiftesfastighet är denna kontorslokal belägen på en fin hörna med en rumsindelad planlösning. Lokalen är fördelad i en rumsindelad planlösning med möjlighet till fyra arbetsplatser i vardera rum. Det finns ett mötesrum beläget precis när man kommer in i lokalen. Pentryt är renoverat i klassiskt utförande med vita luckor och svart bänkskiva i sten. Invid pen...


Lokaltyp Kontor
Total yta 150 m²
Adress Adelgatan 2
Område Centrum
Objektsnummer 41878764

Beskrivning

I Malmös affärsdistrikt, precis vid Malmö Centralstation, kan vi erbjuda en renoverad lokal på 150 kvm. På andra våningen i vacker sekelskiftesfastighet är denna kontorslokal belägen på en fin hörna med en rumsindelad planlösning.

Lokalen är fördelad i en rumsindelad planlösning med möjlighet till fyra arbetsplatser i vardera rum. Det finns ett mötesrum beläget precis när man kommer in i lokalen.

Pentryt är renoverat i klassiskt utförande med vita luckor och svart bänkskiva i sten. Invid pentrydelen finns ett rum som kan passa för lounge- och pausyta om så önskas.

I övrigt har lokalen genomgående parkett i alla rum, vitmålade väggar, stuckaturer och 3 meters takhöjd i kontorsrummen.

Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta endast ett stenkast ill Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i direkt närhet.

För en virtuell visning av lokaler i fastigheten följ länken:
https://youtu.be/3kDWgeIoa78

Parkering

Det finns externa parkeringshus i området.

Service

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.


Bilder på lokalen