Kontor, Bergsundsgatan 25, Södermalm, Stockholm

  • 77 m²
  • 4 813 - 6 738 kr/mån

Lokal på Söder, kontor/lager


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal / Vårdlokal
Total yta 77 m²
Adress Bergsundsgatan 25
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41954800
Områdeshyra 4 813 - 6 738 kr/mån
750 - 1 050 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Lokal överlåtes om ca 80 kvm på Söder.*
Fint renoverad med bra standard.

Övrigt

Ett stenkast från Hornstull T-bana finns denna fantastiska lokal med övernattningsmöjligheter.
Lokalen används idag som kontor men kan med fördel nyttjas inom andra verksamhetsområden. 
Den stora öppna planlösningen tillsammans med läget och den låga hyran gör denna lokal till ett av få liknande objekt på marknaden.

Här har du restauranger, matbutik, gym och kommunikationer runt hörnet.

- Privat
- Golvvärme i hela lokalen
- Låg hyra

Kontoret/Lokalen är genomgående fräsch med vitmålade väggar och parkettgolv med golvvärme i hela lokalen. Kök i öppen planlösning samt nyrenoverat helkaklat badrum med golvvärme.

Lokalen är av privat karaktär med fyra fönster mot innegård en trappa ner. Installerat fönstergaller samt säkerhetsdörr bidrar till god säkerhet. Lokalen kan endast överlåtas av momsregistrerade företag.

OBS! Lokalens entre nås via huvudentren ej den grå lastdörren på utsidan.

Övelåtelseavgift : Högst bjudande

Värden godkänner ej SPA, Massage eller musikstudio.

PLANLÖSNING

Stor öppen yta om cirka 70 kvm med kök/pentry.
Förråd om cirka 6 kvm. Badrum med dusch och WC om cirka 4 kvm.
Lokalen är förberedd för indelning av tillexempel behandling eller kontorsrum då ny friskluftsventilation är installerad med fyra ventilationszoner.

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Nancy Lindgren på tel 08-558 094 45.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00
Locus Advice tel 08-558 094 40

Locus Advice är ett konsultbolag i Stockholm med fokus på kommersiella lokaler och fastigheter. Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser, projektuthyrning samt försäljning av kommersiella fastigheter och BRF-lokaler.
Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.
Vi kan också hjälpa hyresgäster att komma ur sina hyreskontrakt i förtid.

Vid budgivning skall vinnande bud erlägga 10% av överlåtelseavgiften på anvisat klientmedelkonto i väntan på att få verksamhetheten godkänd av hyresvärden. Vid kontraktskrivning eller annat jämbördigt bindande avtal av lokalen skall resterande belopp erläggas till säljaren. Blir verksamheten ej godkänd av hyresvärden går handpenningen oavkortat tillbaka till köparen.


ANNONSERING

Annonsören reserverar sig för felskrivningar och sådant som ligger utanför annonsörens kontroll vid ett eventuellt övertagande av hyreskontraktet. Såsom hyreshöjningar, villkor för kontraktslängder med mera. Underlaget i annonsen är baserad på befintliga kontrakt och muntliga uppgifter från hyresgästen.


PUL

Genom att maila, ringa eller på annat sätt kontakta Locus Advice för denna annons godkänner ni att vi registrerar er i vårt spekulantregister. Spekulantregistret används för att skicka ut matchningar på andra objekt samt nyhetsbrev.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen