Kontor, Östra Varvsgatan 23, Dockan, Malmö

  • 1 000–2 800 m²

Med utsikt mot havet ligger detta stora och prisvärda kontor på två plan i populära Dockanområdet. Möjlighet att hyra hela fastigheten finns.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 000–2 800 m²
Adress Östra Varvsgatan 23
Område Dockan
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41919392

Beskrivning

Med utsikt mot havet ligger detta stora och prisvärda kontor på två plan i populära Dockanområdet. Här finns det möjlighet att hyra hela eller delar av fastigheten. På andra våningen finns det ett ljust och rymligt kök och ett stort konferensrum för 14 - 22 personer. Mötesrum i olika storlekar finns på båda våningsplan och en interntrappa gör det enkelt att ta sig runt om i lokalen oavsett vilket våning du befinner dig på. Planlösningen består av många enskilda arbetsrum där merparten har havsutsikt.

Väl tilltaget med parkeringsmöjligheter och närheten till kolletivtrafik är ett stort plus. Busslinje 5 stannar alldeles i närheten och Malmö centralstation når du med endast 15 minuters promenad.

Se vår film om Dockanområdet

Omgivning

Det är lätt att trivas i Dockan. Bland mysiga promenadstråk och guppande fritidsbåtar samlas Malmös innovatörer, kreatörer och akademi. Här finns moderna kontor, goda kommunikationer och ett stort serviceutbud, samtidigt som stadens puls ligger inom nära räckhåll.

Kommunikationer

Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Östra Varvsgatan. Ca 10 minuters promenad till centralstationen. Parkering finns i anslutning till fastigheten.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen