Lagerlokal, Östra Sörredsvägen, Torslanda, Torslanda

  • 30 000 - 99 000 m²

Mellan Sörredsvägen och Östra Sörredsvägen ligger ett orört område som kan komma att bli Torslandas nästa logistikområde! Området Torslanda är självaste motorn i Göteborgs industriella framfart. UtanTorslandas fordonsindustri hade Göteborg inte sett likadant ut. Här har Volvos framgångar banat väg för ett koncentrerat industriellt nav för sina och de många underleverantörers verksamheter. Här finns nu möjlighet till nya och moderna logistiklokaler! Byggtiden kommer vara på ca 18 månader....


Lokaltyper Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 30 000 - 99 000 m²
Adress Östra Sörredsvägen
Område Torslanda
Objektsnummer 41844854

Beskrivning

Mellan Sörredsvägen och Östra Sörredsvägen ligger ett orört område som kan komma att bli Torslandas nästa logistikområde!

Området Torslanda är självaste motorn i Göteborgs industriella framfart. Utan Torslandas fordonsindustri hade Göteborg inte sett likadant ut. Här har Volvos framgångar banat väg för ett koncentrerat industriellt nav för sina och de många underleverantörers verksamheter.

Här finns nu möjlighet till nya och moderna logistiklokaler!
Byggtiden kommer vara på ca 18 månader.

Omgivning

Tomten är belägen i direkt närhet till Volvo och Göteborgs hamn samt flera av de stora motorlederna i både norr och söder.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Få hyresuppgift.

Fyll i era uppgifter för mer information om lokalen.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.