Kontor, Östra Larmgatan 13, Centrum, Göteborg

  • 150 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 150 m²
Adress Östra Larmgatan 13
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1974
Renoveringsår 1990/1993
Objektsnummer 41905731

Beskrivning

Rakt över Fredsgatans vimmel kan vi erbjuda ett kontor för den som vill se och synas. Högst upp i länken mellan Kompassens båda huskroppar ligger en del av detta kontor med entré Östra Larmgatan 13. Kontoret har tre arbets- eller mötesrum och två öppna ytor. Lokalen kommer att fräschas upp med nya golv och innertak samt ommålning. De stora fönstren ger utsikt över både Fredsgatan och Harry Hjörnes plats.

Hyra: 52 000

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer. Mer info, tidtabeller m m finner du på Västtrafik . Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera  Styr & ställ -stationer med cyklar att hyra. Närmsta station är vid Gustav Adolfs Torg. 

Parkering

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller P-hus City. Parkeringshuset i Nordstan  P-hus City på Östra Larmgatan 3-7 APCOA Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator.

Service

Den här fastigheten är lokaliserad i hjärtat av Göteborg. Här finner ni allt vad cityliv innebär med ett brett utbud av butiker, restauranger och närservice både i och i nära anslutning till fastigheten. Förutom allt vad Fredsgatan har att erbjuda finner ni Arkaden och Nordstan på ett par minuters promenadavstånd. Även Kungsgatans gångstråk och Avenyn, som ligger ett stenkast ifrån fastigheten, har mycket att erbjuda.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen