Kontor, Östra Järnvägsgatan 27, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 28 738 - 74 113 kr/mån
AMF Fastigheter Restaurang (6 m) Kommunikation (37 m) Uttagsautomat (67 m) Shopping (84 m) Friskvård (97 m) Parkering (98 m) Bank (141 m) Grönområde (160 m) Postkontor (260 m) Kemtvätt (420 m)

Rymligt med höga fönster och sociala ytor centralt i lokalen.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 363 m²
Adress Östra Järnvägsgatan 27
Område City
Våning 4
Objektsnr 41867936
Lokalguidens estimerade områdeshyra
28 738 - 74 113 kr/mån
950 - 2 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Stora fönster från golv till tak mot Östra Järnvägsgatan och Norra Bantorget får de långsmala ytorna att kännas stora och rymliga. Ett pentry mitt i lokalen gör att det vid behov går att skapa en extern och intern del. Fastigheten har ett av Stockholms mest centrala lägen granne med Centralstationen, men har tack vare god isolering ändå ett tyst och lugnt klimat. Fastigheten är miljöcertifierad enligt Breeam. Parkering för bil och cykel finns i garaget.

Omgivning

Mer centralt än så här kan du inte ha ditt kontor. Bekväm närhet till Centralstationen och T-centralen. Här finns storstadspulsen och restauranger, butiker och goda kommunikationer precis utanför dörren. Karlbergskanalens vatten ligger bara några minuter bort med träningsplatser, natur och löparspår.

Kommunikationer

Innerstadsbussarna passerar direkt utanför huset. Du är granne med knutpunkten för tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express och flygbussarna. Genom påfart från Klarabergsleden når du snabbt E4 och E20 med bil. På Kungsbron finns bra gång- och cykelvägar som tar dig genom de olika stadsdelarna och vidare ut från stan.

Service

Utbudet i Stockholms city är nästan obegränsat. All tänkbar service finns inom de närmsta kvarteren. Du har alltid omedelbar närhet till bra restauranger, butiker och kommunikationer. Inom fem minuters promenad hittar Drottninggatan, Åhlens och Gallerian som erbjuder ett större utbud av shopping.

Övrigt

AMF Fastigheter ser livet mellan husen. Vi är fastighetsbolaget som utvecklar stadsrum där människor vill vara. Ett av våra ledord är medskapande. Att lyssna, vara nyfiken och förstå andras drivkrafter ger insikter och energi i vår vardag. För oss handlar det inte om hus utan om människor. Därför har varje fastighet ett eget driftsteam som dagligen finns på plats för ett nära samarbete med dig som hyresgäst.

Kungsbron 2, City

I entrén finns en välkomnande reception och ytor för externb...

Visad

Kungsbron 18, City

Ett unikt tillfälle att hyra en kontorslokal i gatuplan med ...

Visad

Olof Palmes gata 31, Norrmalm

Stort och öppet Citykontor om 465 kvm på Olof Palmes gata, p...

Visad