Kontor, Östra Hamngatan 52, Fredsstan, Göteborg

  • 112 m²
  • 20230601


Lokaltyp Kontor
Total yta 112 m²
Adress Östra Hamngatan 52
Område Fredsstan
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1939
Renoveringsår 1996
Tillträde 20230601
Objektsnummer 41904910

Beskrivning

Välkommen till denna moderna och öppna lokal med en planlösning som passar många olika typer av verksamheter. Det finns ett konferensrum, ett samtalsrum, en öppen kontorsyta för ca 8 arbetsplatser, förråd, pentry och HWC. Lokalen är i mycket bra skick och läget i stan med Kungsportsplatsen och stadens utbud av kommunikationer, restauranger, caféer och shopping utanför entrén kan inte bli bättre!  Välkomna att boka en tid för visning!

Hyra: 42000

Kommunikationer

Den närmaste hållplatsen är Kungsportsplatsen där flertalet av buss- och spårvagnslinjer passerar. Fastigheten ligger dessutom nära Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik . Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ -stationer med cyklar att hyra.

Parkering

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller P-hus City. • Parkeringshuset i Nordstan • P-hus City på Östra Larmgatan 3-7 Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator. Både Nordstans och P-Hus City erbjuder möjligheter till elbilsladdning.

Service

Fastighet belägen mitt i City i stadsdelen Fredstan. Området har en internationell karaktär med butiker, hotell, restauranger och caféer några trappor ner från kontoret och kommunikationerna är utmärkta. Precis vid fastigheten ligger de stora köpstråken Kungsgatan och Fredsgatan och inte avlägset ifrån fastigheten finns även Brunnsparken, Nordstan och Centralstationen.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen